Loading ...    

Bestellen Acular Zonder ReceptKopen Acular OnlineBestellen Acular Online Zonder ReceptenAcular ( generieke naam: ketorolactromethamine) behoort tot de klasse van geneesmiddelen genaamd niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Acular wordt gebruikt om de jeuk en het branden van seizoensgebonden allergieën verlichten. Het wordt ook gebruikt om de zwelling, pijn en brandend of stekend gevoel na cataract chirurgie of corneale refractieve chirurgie.


Acular Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Acular precies zoals aangegeven.

Veel dingen kunnen de dosis van de medicatie die een persoon nodig heeft, zoals het lichaamsgewicht, andere medische aandoeningen, en andere medicijnen beïnvloeden. Als uw arts een dosis afwijkt van de hier gegeven heeft aanbevolen, niet de manier waarop je met de medicatie zonder overleg met uw arts niet te veranderen.

Seizoensgebonden allergische conjunctivitis:

De aanbevolen dosering is 1 druppel viermaal daags.

Na een cataractoperatie:

De aanbevolen dosering voor volwassenen is 1 of 2 druppels in het aangetaste oog ( ogen) elke 6 tot 8 uur beginnend 24 uur voor de operatie en voortdurend gedurende 3 tot 4 weken.

Volgende correctieve ooglaseren:

De aanbevolen dosering voor volwassenen is 1 druppel in het aangetaste oog ( ogen) 4 keer per dag gedurende 4 dagen.

Contactlenzen moeten voor het gebruik van de oogdruppels te worden verwijderd en kan weer te worden teruggeplaatst in 15 minuten. Als u andere oogdruppels gebruikt als goed, wacht dan tenminste 5 minuten tussen het gebruik van deze medicatie en de andere druppels.

Volg de instructies van uw arts of apotheker over het juiste gebruik van de oogdruppels. Om infecties te voorkomen, mag u de applicator tip niet aan uw oog of aan een ander oppervlak. Je handen wassen voor het gebruik van de medicatie.


Acular Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Acular, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Acular Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ketorolac.

Kopen Acular Online

. .

Acular.html'">