Loading ...    

Bestellen Avolve ( Avodart) Zonder ReceptKopen Avolve OnlineBestellen Avolve Online Zonder ReceptenAvolve ( generieke naam: dutasteride; merknamen zijn: Tridesun / Avidart / Avolve / Duagen / Dutas / Dutagen / Duprost) wordt gebruikt om een ​​vergrote prostaat, een aandoening die medisch bekend staat als benigne prostaathyperplasie of BPH te behandelen.

In tegenstelling tot de meeste andere prostaat geneesmiddelen, na verloop van tijd, Avolve krimpt eigenlijk de prostaat, het behandelen van de oorzaak - niet alleen de symptomen - van urine-problemen.

De voordelen van Avolve zijn:

Het krimpen van de grootte van de prostaat

Verbetering van hinderlijk plasklachten

Het verminderen van de noodzaak van een operatie voor een vergroting prostaat

Waardoor de kans op problemen zoals acute urineretentie ( AUR), de plotseling onvermogen om te plassen

Avolve werkt door de hoeveelheid van het mannelijke hormoon dihydrotestosteron ( DHT), dat een vergrote prostaat krimpt. Wanneer de prostaat kleiner wordt minder druk gelegd op de urethra, dat storende urinaire symptomen verbetert.

In sommige mannen, door zich te richten DHT, Avolve begint de grootte van de prostaat krimpen in slechts een maand.

Door het krimpen van de prostaat, na verloop van tijd, kan Avolve helpen de symptomen van een vergrote prostaat erger en kan het risico van het vereisen van een prostaatoperatie verminderen. Studies hebben aangetoond dat behandeling met Avolve biedt zowel een vermindering prostaatgrootte en blijvende symptoomverbetering tot 4 jaar.

Avolve wordt geleverd als Tridesun tabletten met dutasteride 0,5 mg. De tabbladen zijn in een blisterverpakking, 10 per verpakking.


Avolve ( Avodart) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Avolve precies zoals voorgeschreven.

Avolve kan worden ingenomen met of zonder voedsel. De aanbevolen dosis Avolve is 1 capsule ( 0,5 mg) eenmaal daags.

De capsules moeten in zijn geheel worden doorgeslikt en niet gekauwd of geopend. Niet capsules die zijn gebarsten of lekkende nemen.

Neem Avolve op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Avolve op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven. Het kan 3-6 maanden tot een verbetering te zien in de symptomen.

Blijf Avolve te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis van Avolve missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vrouwen, vooral degenen die zijn of zwanger kunnen worden, mag niet met de capsules. Vrouwen die per ongeluk aanraken lekkende capsules moet het gebied onmiddellijk wassen met water en zeep.

Houd Avolve bij kamertemperatuur uit de buurt van licht en vocht.


Avolve ( Avodart) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Avolve, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor geneesmiddelen.

Avolve is uitsluitend voor gebruik in mensen.


Avolve ( Avodart) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: dutasteride.

Kopen Avolve Online

. .

Avolve ( Avodart.html'">