Loading ...    

Bestellen Bactizith ( Zithromax) Zonder ReceptKopen Bactizith OnlineBestellen Bactizith Online Zonder ReceptenBactizith ( generieke naam: azithromycine; merknamen zijn: Azovid / Azee / Azotik / Azithral / Zithromac / Vinzam / Zmax / sumamed / Zitrocin / Aziswift) is een klasse van geneesmiddelen genaamd macrolide antibiotica.

Bactizith is voorgeschreven voor volwassenen voor de behandeling van bepaalde milde tot matige infecties van de huid; bovenste en onderste luchtwegen, waaronder faryngitis ( keelontsteking), amandelontsteking, infecties van de sinussen, verergering van chronische obstructieve longziekte, en longontsteking; seksueel overdraagbare aandoeningen van de baarmoederhals of de urinewegen; en genitale ulcera bij mannen.

Azithromycine wordt vaak gebruikt om chlamydia. Azithromycine wordt ook gebruikt om infecties met de bacterie Mycobacterium Avium-intracellulare complex ( MAC) bij sommige mensen.

Bij kinderen wordt Bactizith gebruikt om middenoorontsteking, longontsteking, tonsillitis, en keelontsteking te behandelen.

Bactizith voorkomt dat bacteriën groeien door te interfereren met de eiwitsynthese.

Bactizith kan ook worden gebruikt voor andere dan de hier genoemde doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Bactizith ( Zithromax) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Bactizith precies zoals voorgeschreven.

Bactizith kunnen worden genomen op een lege maag of met voedsel.

De dosering zal afhangen van uw infectie. De gebruikelijke dosis voor chlamydia twee 500 mg tabletten ingenomen als een enkele dosis. Voor andere infecties Bactizith wordt meestal een keer per dag ingenomen. Soms is de dosis eenmaal per week genomen. Uw arts zal de juiste dosis voor u beslissen.

Om duidelijk uw infectie, blijven innemen van dit geneesmiddel voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen. Mis geen enkele dosis. Inname van dit geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het gemakkelijker maken om te onthouden.

Als u een antacidum ( bijv. Gastrogel, Mylanta), neem het minstens een uur voor of twee uur na uw Bactizith dosis. Hiermee zult u alle mogelijke effect van het antacidum op de absorptie van Bactizith.

Als u een dosis van Bactizith missen en u neemt Bactizith voor drie dagen of langer, neem deze dan in zodra u eraan denkt ( binnen een 24 - uurs periode), dan verder als normaal. Probeer niet te maken voor gemiste dosis door het nemen van meer dan een dosis per keer.

Net als veel antibiotica, kan dit geneesmiddel de effectiviteit van uw geboorte controle pil. Om zwangerschap te voorkomen, kunt u een extra vorm van anticonceptie te gebruiken.

Houd Bactizith op kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Bactizith ( Zithromax) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Azithromycine, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Bactizith ( Zithromax) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: azitromycine.

Kopen Bactizith Online

. .

Bactizith ( Zithromax.html'">