Loading ...    

Bestellen Betnovate Zonder ReceptKopen Betnovate OnlineBestellen Betnovate Online Zonder ReceptenBetnovate ( generieke naam: betamethasonvaleraat) behoort tot een groep geneesmiddelen die corticosteroïden.

Betamethasonvaleraat is actief topisch corticosteroïde die een snelle reactie produceert die ontstekingsdermatosen die normaal reageren op topische corticosteroïden, en is vaak minder effectief bij het reagerende aandoeningen zoals psoriasis.

Betnovate preparaten zijn geïndiceerd voor de behandeling van eczeem bij kinderen en volwassenen, waaronder atopisch eczeem en schijfvormige, nodularis prurigo, psoriasis ( exclusief wijdverspreide plaque psoriasis); neurodermatoses, waaronder lichen simplex, lichen planus; seborreïsche dermatitis; contact overgevoeligheidsreacties; discoïde lupus erythematosus en ze kunnen worden gebruikt als aanvulling op systemische therapie met corticosteroïden in een veralgemeende erythroderma.


Betnovate Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Betnovate precies zoals aangegeven.

Betnovate wordt meestal toegepast 2 of 3 keer per dag. Dit kan worden verminderd als uw huid begint om beter te worden.

Deze crème is voor gebruik op alleen uw huid.

Gebruik niet meer dan de voor u voorgeschreven hoeveelheid. Niet gebruiken op grote delen van het lichaam voor een lange tijd ( zoals elke dag voor vele weken of maanden) - tenzij uw arts u dat zegt.


Betnovate Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: betamethason.

Kopen Betnovate Online

. .

Betnovate.html'">