Loading ...    

Bestellen Bupropion ( Wellbutrin SR) Zonder ReceptKopen Bupropion OnlineBestellen Bupropion Online Zonder ReceptenBupropion ( generieke naam: bupropion / amfebutamone; merknamen zijn: Zyban / Bupron SR) is een geneesmiddel voorgeschreven om depressieve stoornis bij volwassenen te behandelen.

Bupropion behoort tot de chemische klasse van aminoketonen en fungeert als noradrenaline en dopamine reuptake inhibitor, en nicotine-antagonist.

De werkzaamheid van Bupropion in de behandeling van een depressieve episode werd in verschillende gecontroleerde klinische onderzoeken.

In tegenstelling tot veel antidepressiva, is Bupropion niet leiden tot gewichtstoename en seksuele disfunctie.

Bupropion kan worden voorgeschreven voor andere toepassingen, waaronder de behandeling van bipolaire stoornis, ADD / ADHD, en rookverslaving. Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Bupropion ( Wellbutrin SR) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Vraag uw arts, verpleegkundige of apotheker eventuele vragen die u heeft over dit geneesmiddel.

De tabletten moeten heel worden doorgeslikt en mogen niet worden fijngemaakt, gebroken of gekauwd. Dit geneesmiddel kan met voedsel worden ingenomen als het verstoort uw maag.

De gebruikelijke dosis voor volwassenen is 300 mg / dag toegediend als 150 mg tweemaal daags. De behandeling wordt meestal gestart met 150 mg / dag als eenmalige dosis in de ochtend. Wanneer deze eerste dosering goed verdragen wordt verhoogd tot 300 mg / dag. Er dient een interval van ten minste 8 uur tussen opeenvolgende doses.

Blijf dit middel gebruiken voor de full-time aanbevolen door uw arts. Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder overleg met uw arts.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u 2 doses per dag en het is minder dan 8 uur tot uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

De aanbevolen dosering van Bupropion niet overschrijden. Beperken of consumptie van alcoholische dranken te vermijden. Chronische alcohol gebruikers die plotseling stopt met de inname van alcohol terwijl u dit geneesmiddel kan het risico van het hebben van aanvallen verhogen.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Bupropion ( Wellbutrin SR) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Bupropion nemen, vertel uw arts als:

U allergisch bent voor geneesmiddelen

U lever-of nierproblemen, of diabetes

Je hebt een epileptische aandoening ( huidige of vorige), CNS tumor, boulimia of anorexia nervosa

Je neemt sedativa

U zwanger bent of waarschijnlijk binnenkort zwanger wordt, of als u borstvoeding geeft


Bupropion ( Wellbutrin SR) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: bupropion.

Kopen Bupropion Online

. .

Bupropion ( Wellbutrin SR.html'">