Loading ...    

Bestellen Colchicine Zonder Recept



Kopen Colchicine Online



Bestellen Colchicine Online Zonder ReceptenColchicine is een alkaloïde van Colchicum autumnale L., Liliaceae evenals van vele andere soorten van de familie Liliaceae.

Colchicine is gebruikt voor vele eeuwen in de behandeling van jicht en meer recent als algemene anti-inflammatoire middel en in de behandeling van familiaire mediterrane koorts.

Colchicine is ook gebruikt voor andere aandoeningen, waaronder beheren:

amyloïdose

De ziekte van Behcet

dermatitis herpetiformis

Ziekte van Paget

pericarditis

pseudojicht

gal en levercirrose

Hoewel Colchicine zeer effectief voor de behandeling van acute jichtartritis wordt beschouwd, is niet effectief voor alle soorten pijn. Colchicine wordt niet beschouwd als een analgetische ( pijnstillende) drug.


Colchicine Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Colchicine precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosis om een ​​jichtaanval te verlichten is 1-1,2 mg ( twee 0,5 mg of twee 0,6 mg tabletten). Deze dosis kan worden gevolgd door een eenheid van beide tabletsterkte elk uur of twee eenheden elke twee uur.

Na de initiële dosering, is het soms voldoende om 0,5 of 0,6 mg om de twee of drie uur. Het geneesmiddel moet worden gestopt als er maagdarmklachten of diarree.

Bij patiënten die minder dan een jichtaanval per jaar, is de gebruikelijke dosering is 0,5 of 0,6 mg per dag, drie of vier dagen per week. Voor degenen die meer dan een aanval per jaar hebben, is de gebruikelijke dosering is 0,5 of 0,6 mg per dag. Ernstige gevallen kunnen twee of drie 0,5 mg of 0,6 mg tabletten per dag nodig.


Colchicine Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Colchicine, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Colchicine Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: colchicine.

Kopen Colchicine Online

. .

Colchicine.html'">