Loading ...    

Bestellen Conicine ( Colchicine) Zonder ReceptKopen Conicine OnlineBestellen Conicine Online Zonder ReceptenConicine is een alkaloïde van Colchicum autumnale L., Liliaceae evenals van vele andere soorten van de familie Liliaceae.

Conicine is gebruikt voor vele eeuwen in de behandeling van jicht en meer recent als algemene anti-inflammatoire middel en in de behandeling van familiaire mediterrane koorts.

Conicine is ook gebruikt voor andere aandoeningen, waaronder beheren:

amyloïdose

De ziekte van Behcet

dermatitis herpetiformis

Ziekte van Paget

pericarditis

pseudojicht

gal en levercirrose

Hoewel Conicine zeer effectief voor de behandeling van acute jichtartritis wordt beschouwd, is niet effectief voor alle soorten pijn. Conicine wordt niet beschouwd als een analgetische ( pijnstillende) drug.


Conicine ( Colchicine) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Conicine precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosis om een ​​jichtaanval te verlichten is 1-1,2 mg ( twee 0,5 mg of twee 0,6 mg tabletten). Deze dosis kan worden gevolgd door een eenheid van beide tabletsterkte elk uur of twee eenheden elke twee uur.

Na de initiële dosering, is het soms voldoende om 0,5 of 0,6 mg om de twee of drie uur. Het geneesmiddel moet worden gestopt als er maagdarmklachten of diarree.

Bij patiënten die minder dan een jichtaanval per jaar, is de gebruikelijke dosering is 0,5 of 0,6 mg per dag, drie of vier dagen per week. Voor degenen die meer dan een aanval per jaar hebben, is de gebruikelijke dosering is 0,5 of 0,6 mg per dag. Ernstige gevallen kunnen twee of drie 0,5 mg of 0,6 mg tabletten per dag nodig.


Conicine ( Colchicine) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Conicine, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Conicine ( Colchicine) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: colchicine.

Kopen Conicine Online

. .

Conicine ( Colchicine.html'">