Loading ...    

Bestellen Costi ( Motilium) Zonder ReceptKopen Costi OnlineBestellen Costi Online Zonder ReceptenCosti ( generieke naam: domperidon; merknamen zijn: Dombax / Vivadone / Motinorm / Costi) behoort tot een groep geneesmiddelen die dopamine-antagonisten.

Costi wordt gebruikt om de volgende aandoeningen bij volwassenen te behandelen:

Misselijkheid en braken

Ongemak veroorzaakt door een langzaam bewegende maag bekend als gastroparese ( symptomen zijn niet in staat om een ​​maaltijd, een gevoel van "te vol" of opgeblazen na een maaltijd, een verlies van eetlust, zich ziek voelen en misschien braken, of boeren zonder reliëf afmaken )


Costi ( Motilium) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Costi precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering voor volwassenen is een tablet 3-4 keer per dag, het beste genomen 15 tot 30 minuten voor de maaltijd of voedsel, en indien nodig voor het slapengaan. Costi is best genomen 15 tot 30 minuten voor de maaltijd of voedsel.

Soms kan uw arts de dosis verhogen tot twee tabletten 3-4 maal per dag na Costi voor 2 weken hebben genomen.

Je moet niet meer dan een totaal van acht tabletten in een enkele dag. Uw arts kan de dosis verlagen als u een nierziekte.

Uw arts kan u vragen om Costi nemen voor maximaal 6 maanden.

Gebruik geen geneesmiddelen die maagzuur of geneesmiddelen die de productie van maagzuur binnen 2 uur na inname van Costi verminderen neutraliseren nemen. Dit komt omdat voldoende maagzuur moet ervoor zorgen dat Costi goed geabsorbeerd door het lichaam.


Costi ( Motilium) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Costi, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u een ander geneesmiddel dat de werkzame stof ketoconazol, fluconazol, voriconazol, amiodaron of een antibioticum met erytromycine, claritromycine of telitromycine;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Costi ( Motilium) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: domperidon.

Kopen Costi Online

. .

Costi ( Motilium.html'">