Loading ...    

Bestellen Coversyl Zonder ReceptKopen Coversyl OnlineBestellen Coversyl Online Zonder ReceptenCoversyl ( generieke naam: Perindopril; merknamen: Aceon / Acertil / Armix / Coverene / Coverex / Coversum / Prestarium / Prexanil / Prexum / Procaptan) is een langwerkende angiotensin converting enzyme ( ACE)-remmer.

Coversyl is geïndiceerd voor de behandeling van:

Hoge bloeddruk ( hypertensie)

Hartfalen

Coronaire hartziekte

Bij patiënten met coronaire hartziekte, is Coversyl is aangetoond dat een aantal van de risico's, waaronder hartaanvallen te verminderen.

Coversyl kan alleen of in combinatie worden ingenomen met thiazidediuretica die helpen het lichaam ontdoen van overtollig water.

Coversyl werkt door het voorkomen van een chemische stof in het bloed, angiotensine I, van het omzetten in een meer krachtige vorm die zout en het vasthouden van water in het lichaam verhoogt. Coversyl verbetert ook de bloedstroom door de bloedsomloop.


Coversyl Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Coversyl precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering is 2 mg, 4 mg of 8 mg eenmaal daags voor hoge bloeddruk en voor mensen met coronaire hartziekte of 2 mg eenmaal daags 8 mg voor hartfalen. De dosis van Coversyl u elke dag nodig heeft zal worden vastgesteld en aangepast door uw arts.

Slik uw tablet ( s) met een glas water, bij voorkeur 's morgens voor de maaltijd.

U moet Coversyl regelmatig voor het effectief te zijn. Aangezien bloeddruk geleidelijk daalt, kan het enkele weken duren voordat u het volledige voordeel van het geneesmiddel. Blijven innemen van de tabletten zolang uw arts u.

Als u vergeet een dosis in te nemen, neem dan zo snel als je eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Heeft twee doses op dezelfde dag innemen om make-up.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Coversyl Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Coversyl, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nierproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Coversyl Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: perindopril.

Kopen Coversyl Online

. .

Coversyl.html'">