Loading ...    

Bestellen Flovent Zonder ReceptKopen Flovent OnlineBestellen Flovent Online Zonder ReceptenFlovent ( generieke naam: fluticasonpropionaat; merknamen zijn: Flohale / Flixotide) is een corticosteroïd gebruikt voor het voorkomen of verminderen van de frequentie en de ernst van astma-aanvallen bij patiënten van 4 jaar en ouder.

Flovent werkt door het verminderen van zwelling en ontsteking in de luchtwegen in reactie op allergenen en irriterende stoffen in de lucht. Het werkt direct in de longen ademhalen gemakkelijker te maken en voorkomt benauwdheid, kortademigheid en hoesten veroorzaakt door astma.

Flovent wordt geleverd als 50/125 mcg dosisinhalatoren ( 120 MDI) onder de merknaam Flohale.


Flovent Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Flovent precies zoals aangegeven.

Voordat u Flovent, er zeker van zijn dat de bus goed in de inhalator unit wordt geplaatst. Goed schudden voor elk gebruik. Adem langzaam en volledig. Plaats het mondstuk tussen je lippen en probeer je tong plat om te rusten, tenzij uw arts u anders heeft verteld.

Uw arts kan u heeft verteld om de inhaler 1 of 2 centimeter ( 2 of 3 centimeter) te houden uit de buurt van de open mond of om een ​​speciale voorzetkamer gebruiken. Als je begint aan een langzaam diep adem te halen, drukt u op de bus en mondstuk samen op precies hetzelfde moment. Dit zal een dosis Flovent vrijgeven. Blijven ademen langzaam en diep in en houd zo lang zo comfortabel, dan adem langzaam uit door getuite lippen of je neus. Als er meer dan 1 inhalatie wordt gebruikt, wacht een paar minuten en herhaal de bovenstaande stappen. Houd de spray uit de buurt van uw ogen.

Na het inademen, je mond spoelen met water zonder te slikken.

Het is zeer belangrijk dat u Flovent regelmatig gebruikt. Stop niet met de behandeling, zelfs als u zich beter voelt, tenzij uw arts u vertelt om. Het kan 2 weken of langer duren voordat u voelt het volledige voordeel van de medicatie.

Blijf op de hoogte van het aantal sprays die u gebruikt en aftrekken dit nummer van het aantal doses in de container. Dit zal u helpen weten wanneer de container wordt steeds leeg.

Als u een dosis vergeet, neem dan gewoon de volgende dosis op het normale tijdstip. Verander de dosis niet verdubbelen.

Flovent wordt niet gebruikt om een ​​acute astma-aanval te verlichten. Als een astma-aanval optreedt, gebruik uw quick-reliëf inhalator ( bijv. albuterol, salbutamol) zoals voorgeschreven.

Voor het beste resultaat moet de bus op kamertemperatuur voor gebruik.


Flovent Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Flovent, vertel uw arts als;

u allergisch bent voor een medicijnen;

u neemt een geneesmiddel dat ritonavir ( vaak gebruikt om HIV-infectie of AIDS te behandelen);

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Flovent Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fluticasonpropionaat.

Kopen Flovent Online

. .

Flovent.html'">