Loading ...    

Bestellen Fortamet ( Glucophage) Zonder ReceptKopen Fortamet OnlineBestellen Fortamet Online Zonder ReceptenFortamet ( generieke naam: metformine; merknamen zijn: Fagen / Riomet / Fortamet / Glumetza / Obimet / Dianben / Diabex / Diaformin) is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om type 2 diabetes mellitus te behandelen.

Het is de meest populaire anti-diabetische drug in de Verenigde Staten en een van de meest voorgeschreven medicijnen in het land in het algemeen, met bijna 35 miljoen recepten gevuld in 2006 voor generieke metformine alleen.

Fortamet verlaagt de bloedglucose door te helpen uw lichaam beter gebruik kan maken van de insuline die door uw alvleesklier.

Fortamet is geïndiceerd voor:

Behandeling van type 2 diabetes mellitus bij volwassenen, met name bij patiënten met overgewicht, wanneer dieetbehandeling en lichaamsbeweging alleen niet leidt tot adequate glykemische controle.

Het wordt ook gebruikt in combinatietherapie insuline afhankelijke diabetes vooral als overgewicht.

Wanneer de juiste voorgeschreven, Fortamet veroorzaakt weinig bijwerkingen en, in tegenstelling tot veel andere anti-diabetische geneesmiddelen, geen hypoglykemie veroorzaken als alleen wordt gebruikt.

Fortamet is het enige anti-diabetische geneesmiddel dat is bewezen te beschermen tegen de cardiovasculaire complicaties van diabetes. Het maakt ook niet leiden tot gewichtstoename, en kan inderdaad produceren gering gewichtsverlies. Fortamet ook bescheiden vermindert de LDL en triglyceriden.

Fortamet is niet verslavend.

Vanaf 2008, Fortamet ( metformine) is een van de slechts twee orale antidiabetica in de World Health Organization Model Lijst van Essentiële Geneesmiddelen.


Fortamet ( Glucophage) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Fortamet precies zoals voorgeschreven.

Neem tabletten tijdens of direct na de maaltijd. Slik de tabletten met een glas water. Neem de tablet op ongeveer hetzelfde tijdstip van de dag. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.

Fortamet kan worden door kinderen met diabetes die niet kunnen worden gecontroleerd met insuline en die wordt behandeld in het ziekenhuis. De arts van uw kind zal de dosering bepalen.

Houd rekening Fortamet voor zo lang als uw arts adviseert. Stop niet met Fortamet of de dosering wijzigen zonder controle met uw arts. De behandeling wordt meestal gecombineerd met een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging.

Als u vergeet om Fortamet te nemen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt ( met voedsel), en ga dan terug naar het innemen van uw tabletten zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die u gemist.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Fortamet ( Glucophage) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Fortamet, vertel uw arts als:

u allergisch Fortamet of andere geneesmiddelen;

u diabetische ketoacidose;

u een ernstige nierziekte of ernstige leverziekte, of ernstig hartfalen;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, u borstvoeding geeft of borstvoeding wilt geven.


Fortamet ( Glucophage) Ingrediënten


Actief bestanddeel: metformine hydrochloride.

Kopen Fortamet Online

. .

Fortamet ( Glucophage.html'">