Loading ...    

Bestellen Frudix ( Lasix) Zonder ReceptKopen Frudix OnlineBestellen Frudix Online Zonder ReceptenFrudix ( generieke naam: Furosemide / Frusemide; andere rand namen zijn: Frusenex / Frusid / Frusol / Frudix / Furosedon) behoort tot een familie van geneesmiddelen genaamd diuretica. Een diureticum helpt de hoeveelheid overtollige vocht in het lichaam.

Frudix wordt geïndiceerd voor de behandeling van oedeem ( zwelling van de enkels, voeten, benen of zelfs de hersenen of longen) verbonden met congestief hartfalen, levercirrose en nefropathie inclusief nefrotisch syndroom.

Frudix wordt ook gebruikt bij volwassenen voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het kan alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.

Frudix vermindert de hoeveelheid vocht in het lichaam door het verhogen van de hoeveelheid zout en water verloren in de urine.

Frudix is ​​niet verslavend.


Frudix ( Lasix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Frudix precies zoals voorgeschreven.

Frudix kan worden genomen op een lege maag of met voedsel. Neem Frudix tabletten met een glas water.

Frudix tabletten worden meestal een of twee keer per dag ingenomen.

Neem Frudix tabletten op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert. Innemen van uw geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer u het geneesmiddel moet innemen. Stop niet met Frudix of wijzigen van de dosering, zonder controle met uw arts.

Als uw arts dat voorschrijft Frudix tabletten een keer per dag moet worden genomen, is het best gedaan in de ochtend, bijvoorbeeld, voor het ontbijt.

Als u Frudix tabletten meer dan een keer per dag, neem uw eerste dosis onmiddellijk voor het ontbijt en neem uw laatste dosis rond 14:00 ( op een lege maag), tenzij uw arts u anders adviseert.

Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt tijdens een oefening en bij warm weer wanneer u het nemen van Frudix, vooral als je veel zweet.

Als u vergeet om Frudix en er is nog een lange tijd te gaan voordat de volgende dosis, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Houd uw Frudix tablets op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Frudix ( Lasix) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Frudix, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nierproblemen, lage bloeddruk of diabetes;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Frudix ( Lasix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: furosemide.

Kopen Frudix Online

. .

Frudix ( Lasix.html'">