Loading ...    

Bestellen HIV Test Zonder ReceptKopen HIV Test OnlineBestellen HIV Test Online Zonder ReceptenSD BIOLINE HIV-1/2 3,0 test is een immunochromatographic test voor de differentiële en kwalitatieve detectie van alle isotypen ( IgG, IgM, IgA) antilichamen die specifiek zijn voor HIV-1, waaronder subtype O en HIV-2 gelijktijdig in menselijk serum, plasma of volbloed.

De test is bedoeld als een eerste kwalitatieve screening test om HIV-1 en 2 antilichamen. Deze test moet worden gebruikt als een screening test en als hulpmiddel bij de diagnose van antilichamen tegen HIV-l en 2.

De HIV antilichaam test is de meest gebruikte test en levert meestal het meest betrouwbare resultaten.

De resultaten zijn beschikbaar vrijwel direct en u kunt een test particulier voeren.

De test maakt gebruik van de 3e generatie methode ( directe sandwich methode, Ag-Ab-Ag).

Andere voordelen van de test omvatten:

Serum, plasma, volbloed specimen

Zeer gevoelig zelfs IgM tijdens de vroege infectie stadium

Differentiatie van de testresultaten door HIV-1 en HIV-2 door duidelijke band vorming ( 3-lijnen)

Gevoeligheid: 100%, Specificiteit: 99.8%

Capture Ag: HIV-1 ( p24, gp41), HIV-2 ( gp36)

Geëvalueerd door de WHO ( Sensitivity 100%, specificiteit 99.3%)

Aanbesteed door de WHO, UNICEF, etc.

Lange houdbaarheid: 24 maanden bij kamertemperatuur


HIV Test Aanbevelingen


Merk op dat hoewel de kit biedt anonimiteit en de testresultaten zijn snel, zijn er kansen van zowel vals-positieve en vals negatieve resultaten. Nog steeds de valse resultaten zijn zeer laag.

Alle positieve testresultaten en hoog risico patiënten met negatieve testresultaten moeten worden bevestigd met een laboratoriumtest die wordt gedaan in klinische omstandigheden.

Hoewel een persoon die besmet is met HIV besmettelijk zelf zullen worden zeer snel ( binnen een dag of zo), zullen ze normaal gesproken moet je een tijdje wachten voordat een HIV-test een nauwkeurig resultaat zal opleveren. De duur van een persoon moet wachten alvorens een HIV test zal afhangen van het type test die zij nemen.

De HIV antilichaam test zoekt antilichamen tegen het virus in het bloed van een persoon. Voor de meeste mensen deze antilichamen nemen 6 weken tot 3 maanden te ontwikkelen. In zeldzame gevallen kan het tot 6 maanden. Het is uiterst zeldzaam voor een persoon langer dan 6 maanden detecteerbare antilichamen.

Getest voor 3 maanden verstreken kan een onscherpe testresultaat, een besmette persoon kan nog antilichamen ontwikkeld HIV. Deze 3 maanden staan ​​bekend als de 'window periode'. Het is dus beter om te wachten voor ten minste 3 maanden na de laatste keer dat je in gevaar alvorens de test. Sommige testcentra kunnen testen opnieuw aanbevelen bij 6 maanden, gewoon om extra zeker te zijn, maar in de meeste gevallen is dit niet nodig.

Kopen HIV Test Online

. .

HIV Test.html'">