Loading ...    

Bestellen Hydrochlorothiazide Zonder ReceptKopen Hydrochlorothiazide OnlineBestellen Hydrochlorothiazide Online Zonder ReceptenHydrochloorthiazide ( merknamen: Apo-Hydro / Aquazide H / Dichlotride / HydroDIURIL / Hydarazide / Microzide / Oretic / Moduretic / Inderide / Dyazide / Aldactazide / Aldoril), soms afgekort HCT, HCTZ, of HZT is een populaire drug diureticum ( water pil) dat werkt door remming van het vermogen van de nieren om water vast te houden. Dit reduceert het volume van het bloed, verminderen bloed terug naar het hart en daardoor hartminuutvolume en door andere mechanismen, wordt aangenomen dat perifere weerstand te verlagen.

Hydrochloorthiazide wordt gebruikt om overmatige vochtophoping en zwelling ( oedeem) van het lichaam veroorzaakt door hartfalen, levercirrose, chronische nierinsufficiëntie, corticosteroïd medicatie en nefrotisch syndroom.

Hydrochloorthiazide wordt ook alleen of in combinatie met andere bloeddrukverlagende medicatie voor hoge bloeddruk gebruikt.

Dit geneesmiddel wordt soms voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Hydrochlorothiazide Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Hydrochloorthiazide precies zoals voorgeschreven.

Hydrochloorthiazide kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Hydrochloorthiazide wordt meestal een of twee keer per dag ingenomen. Als u om het te nemen een keer per dag, neem het in de ochtend; als je om het twee keer per dag, neem het in de ochtend en in de late namiddag te vermijden dat we naar de badkamer tijdens de nacht. Neem deze medicatie bij de maaltijd of een snack.

Als u vergeet om Hydrochloorthiazide nemen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Slaan Hydrochloorthiazide bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Hydrochlorothiazide Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Hydrochloorthiazide, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of ooit heeft diabetes, jicht, of nier-, lever-, schildklier of bijschildklier had;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Hydrochlorothiazide Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: hydrochloorthiazide.

Kopen Hydrochlorothiazide Online

. .

Hydrochlorothiazide.html'">