Loading ...    

Bestellen Levonorgestrel/ethinyl Estradiol ( Alesse ( Ovral L)) Zonder ReceptKopen Levonorgestrel/ethinyl Estradiol OnlineBestellen Levonorgestrel/ethinyl Estradiol Online Zonder ReceptenAlesse ( generieke naam: levonorgestrel - ethinylestradiol; merknamen behoren: Ovral L) is een oraal anticonceptiemiddel gebruikt voor het voorkomen van zwangerschap.

Alesse is een combinatie anticonceptiepil die actieve bestanddelen levonorgestrel en ethinylestradiol. Het werkt door het voorkomen van de ovulatie, veranderen de cervicale mucus en veranderen van de bekleding van de baarmoeder, waardoor het sperma moeilijker te doordringen en om een ​​ei te implantaat.

De anticonceptiepil kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van halverwege de cyclus pijn die sommige vrouwen ervaren met de ovulatie. De anticonceptiepil, terwijl het reguleren van de menstruele cyclus, te verminderen menstruele krampen en zware bloeden, en, vanwege de verminderde bloeden, kunnen zij de bloedarmoede die zich kunnen ontwikkelen bij sommige vrouwen voorkomen. Om deze reden zijn ze ook soms voorgeschreven voor een aantal aandoeningen die worden gekenmerkt door overmatig bloeden of pijnlijke menstruatie.

Deze medicatie kan ook worden gebruikt om acne te behandelen bij vrouwen 14 jaar en ouder of de menstruatiecyclus reguleren.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol ( Alesse ( Ovral L)) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Alesse precies zoals voorgeschreven.

Alesse kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

21-daagse pakket: Neem 1 tablet per dag gedurende 21 dagen, neem dan geen pillen voor 7 dagen, en dan beginnen met de volgende verpakking.

28 dagen verpakking: Neem 1 tablet per dag gedurende 21 dagen, neem dan 1 "herinnering" pil per dag gedurende 7 dagen, en dan beginnen met de volgende verpakking.

Praat met uw arts over de beste tijd om je pillen te beginnen. Uw arts kan heb je je pillen begint op de eerste zondag na je menstruatie begint of op dag 1 of dag 5 van je menstruatie.

Voor Alesse om effectief te zijn, moet het elke dag worden ingenomen. Niet overslaan doses.

Als u een dosis van Alesse missen en herinneren op dezelfde dag, neem dan zo spoedig mogelijk en ga terug naar uw normale doseringsschema. Als u niet meer weet tot de volgende dag of als u meer dan 1 dosis van Alesse missen, neem dan contact op met uw arts voor verdere instructies. U kan nodig zijn om een ​​extra vorm van geboortebeperking ( bijv. condooms) te gebruiken. Als u niet zeker bent over hoe om gemiste doses van Alesse hanteren, gebruik een extra vorm van geboortebeperking ( bijv. condooms) totdat u met uw arts praat.

Houd Alesse op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol ( Alesse ( Ovral L)) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Alesse, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u hart-of leverproblemen; bloedstolsels; of kanker;

u denkt dat u zwanger zou kunnen zijn.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol ( Alesse ( Ovral L)) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: levonorgestrel en ethinylestradiol.

Kopen Levonorgestrel/ethinyl Estradiol Online

. .

Levonorgestrel/ethinyl Estradiol ( Alesse ( Ovral L).html'">