Loading ...    

Bestellen Micardis Zonder ReceptKopen Micardis OnlineBestellen Micardis Online Zonder ReceptenMicardis ( generieke naam: Telmisartan; merknamen: Pritor / Kinzal / Telma / Telday / Teleact D) is een angiotensine II receptor antagonist ( ARB).

Micardis is geïndiceerd voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het kan alleen of in combinatie met andere antihypertensiva worden gebruikt.

Micardis is een eenmaal daags medicijn dat 24 uur per dag werkt. Dit betekent Micardis werkt nog steeds in de vroege ochtend, tot de volgende pil wordt genomen, biedt een volledige 24-uurs controle van de bloeddruk.

Micardis werkt door afnemende bepaalde chemische stoffen in het lichaam die ervoor zorgen dat de bloedvaten vernauwen ( smal).


Micardis Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Micardis precies zoals voorgeschreven.

Neem Micardis via de mond met of zonder voedsel. De gebruikelijke startdosering van Micardis tabletten is 40 mg eenmaal daags, maar de dosering moet worden geïndividualiseerd. Respons van de bloeddruk is dosisafhankelijk over het bereik van 20 mg tot 80 mg.

Het antihypertensieve effect is meetbaar na de eerste dosis en maximale verlaging algemeen bereikt na 4 weken.

Probeer om Micardis op hetzelfde tijdstip elke dag.

Als u een dosis van Micardis, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Micardis op een koele droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Micardis Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Micardis, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lever-, nier-of galblaas problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Micardis Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: telmisartan.

Kopen Micardis Online

. .

Micardis.html'">