Loading ...    

Bestellen Periostat ( Vibramycin) Zonder ReceptKopen Periostat OnlineBestellen Periostat Online Zonder ReceptenPeriostat ( generieke naam: Doxycycline; merknamen: Monodox / Microdox / Periostat / Vibra-Tabs / Oracea / Doryx / Vibrox / Adoxa / Doxyhexal / Doxylin / Doxy) is een breed-spectrum antibioticum tetracycline vaak gebruikt om een ​​verscheidenheid van infecties.

Je mag Periostate worden gegeven door uw arts om infecties zoals te behandelen:

Borst-, long-of nasale infecties bijvoorbeeld bronchitis, longontsteking, sinusitis.

Urineweginfecties bijvoorbeeld cystitis, urethritis.

Acne dat is een huidinfectie.

Ooginfecties.

Seksueel overdraagbare aandoeningen, bijvoorbeeld gonorroe, syfilis, chlamydia.

Koorts geassocieerd met luis of tekenbeten.

Malaria, wanneer chloroquine niet effectief.

Periostat wordt ook gebruikt om bepaalde infecties te ontwikkelen voorkomen, dit zijn scrub typhus, reizigers diarree, malaria en leptospirose.

Periostat kan worden gebruikt om geneesmiddelen zoals amoebicides ( gebruikt parasieten) steun.

Uw arts kan vragen om Periostate naar een andere infectie niet in bovenstaande lijst te behandelen.


Periostat ( Vibramycin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Periostat precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal beslissen welke dosis en hoe lang u Periostate tabletten moet innemen. Dit is afhankelijk van uw medische toestand en de andere factoren. Periostat tabletten worden gewoonlijk tot 12 weken voor behandeling van acne en een tot twee weken voor de behandeling van infecties.

De gebruikelijke dosering voor de luchtwegen, urinewegen, oogheelkunde en andere infecties is 200 mg op de eerste dag, daarna 100 mg per dag. De behandelingsduur is afhankelijk van de infectie die wordt behandeld.

Neem Periostat tabletten met een vol glas water. Het beste is om uw tabletten op hetzelfde moment ( en) per dag, bij het staan ​​of zittend. Het is belangrijk om niet te gaan liggen ten minste dertig minuten na inname van Periostat tabletten, zodat de tablet zo snel mogelijk te kunnen bewegen in de maag en irritatie van de keel of slokdarm ( kanaal nemen van voedsel van de mond naar de maag) te voorkomen. Als je maag overstuur, kan Periostate worden ingenomen met melk of een maaltijd.

Neem de tabletten voor de volledige tijd van de behandeling, zelfs als u zich beter begint te voelen. Als u stopt met het innemen van de tabletten te vroeg, kan de infectie terugkomen.


Periostat ( Vibramycin) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Periostat, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Tetracyclines dient niet te worden gebruikt tijdens de tandontwikkeling ( tijdens de zwangerschap, kinderschoenen en kinderen onder de 12 jaar oud).


Periostat ( Vibramycin) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: doxycyclinehyclaat.

Kopen Periostat Online

. .

Periostat ( Vibramycin.html'">