Loading ...    

Bestellen Prodafem ( Provera) Zonder ReceptKopen Prodafem OnlineBestellen Prodafem Online Zonder ReceptenProdafem ( generieke naam: Medroxyprogesterone; merknamen zijn: Climanor / Cycrin / Farlutal / Perlutex / Meprate) is een progestageen die afkomstig is van progesteron, een natuurlijk geslachtshormoon.

Prodafem wordt gebruikt voor de behandeling:

1 Endometriose -. Een aandoening waarbij weefsel vergelijkbaar met de bekleding van de baarmoeder ( baarmoeder) groeit buiten de baarmoeder, waardoor pijn en bloeden. Prodafem helpt de groei van dit weefsel te stoppen.

2. Amenorroe samen met een oestrogeen die geneeskunde. Amenorroe is een gebrek van de menstruatie niet te wijten aan de zwangerschap. Prodafem helpt om opnieuw een regelmatige menstruele cyclus.

3. Abnormale bloeden van de baarmoeder waarbij het slijmvlies van de baarmoeder breekt tijdens de menstruele cyclus en niet aan het einde waardoor vaginale spotting zien. Prodafem helpt om opnieuw een regelmatige menstruele cyclus.

4. Symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en transpireren samen met een oestrogeen die geneeskunde. Prodafem werkt door het beschermen van het slijmvlies van de baarmoeder tijdens het gebruik de oestrogeenbehandeling.

Uw arts kan hebben voorgeschreven Prodafem voor een ander doel.


Prodafem ( Provera) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Prodafem precies zoals voorgeschreven.

De dosering van Prodafem zal variëren afhankelijk van de aandoening waarvoor u wordt behandeld.

Voor endometriose, de aanbevolen dosis is 10 mg Prodafem drie keer per dag gedurende 90 dagen, ingaande op de eerste dag van je menstruele cyclus.

Voor amenorroe, de aanbevolen dosis is 2,5 tot 10 mg per dag gedurende 10 dagen.

Voor abnormale baarmoeder bloeden, de aanbevolen dosis is 2,5 tot 10 mg per dag gedurende 10 dagen. De behandeling wordt gewoonlijk herhaald op twee-drie cycli in een rij.

Voor symptomen van de menopauze met een oestrogeen bevattende geneesmiddel, de aanbevolen dosering 10 tot 20 mg per dag gedurende ten minste 10 dagen van elke cyclus, of 2,5 mg tot 5 mg per dag continu gedurende 28 dagen van elke cyclus.


Prodafem ( Provera) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Prodafem, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder bloedstolsels en lever problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Prodafem ( Provera) Ingrediënten


Actief bestanddeel: medroxyprogesteronacetaat.

Kopen Prodafem Online

. .

Prodafem ( Provera.html'">