Loading ...    

Bestellen Progesterone ( Prometrium) Zonder ReceptKopen Progesterone OnlineBestellen Progesterone Online Zonder ReceptenProgesterone ( generieke naam: progesteron; merknamen behoren: Puregest) wordt gemicroniseerd ( eenvoudiger gemaakt voor het lichaam te verwerken) progesteron uitsluitend gemaakt van yam plantaardige bronnen.

Progesterone is bio-identieke progesteron en kan de behoefte van een vrouw voor progesteron leveren. Progesteron is een vrouwelijk geslachtshormoon, die essentieel is voor het functioneren van het reproductieve systeem.

Progesterone wordt gebruikt voor het beschermen van het slijmvlies van de baarmoeder bij sommige vrouwen die ook oestrogeen. Het wordt gebruikt om bepaalde vrouwen die geen menstruatie vanwege afgenomen progesteron in het lichaam hebben behandelen. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.


Progesterone ( Prometrium) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Progesterone precies zoals voorgeschreven.

Neem Progesterone via de mond met of zonder voedsel.

Als u een dosis van Progesterone missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Progesterone in een koele droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Progesterone ( Prometrium) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Progesterone, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lijdt aan borst-of baarmoederhalskanker of een familiegeschiedenis van deze aandoening; of je hebt trombose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Progesterone ( Prometrium) Ingrediënten


Actief bestanddeel: progesteron.

Kopen Progesterone Online

. .

Progesterone ( Prometrium.html'">