Loading ...    

Bestellen Provera Zonder ReceptKopen Provera OnlineBestellen Provera Online Zonder ReceptenProvera ( generieke naam: Medroxyprogesterone; merknamen zijn: Climanor / Cycrin / Farlutal / Perlutex / Meprate) is een progestageen die afkomstig is van progesteron, een natuurlijk geslachtshormoon.

Provera wordt gebruikt voor de behandeling:

1 Endometriose -. Een aandoening waarbij weefsel vergelijkbaar met de bekleding van de baarmoeder ( baarmoeder) groeit buiten de baarmoeder, waardoor pijn en bloeden. Provera helpt de groei van dit weefsel te stoppen.

2. Amenorroe samen met een oestrogeen die geneeskunde. Amenorroe is een gebrek van de menstruatie niet te wijten aan de zwangerschap. Provera helpt om opnieuw een regelmatige menstruele cyclus.

3. Abnormale bloeden van de baarmoeder waarbij het slijmvlies van de baarmoeder breekt tijdens de menstruele cyclus en niet aan het einde waardoor vaginale spotting zien. Provera helpt om opnieuw een regelmatige menstruele cyclus.

4. Symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en transpireren samen met een oestrogeen die geneeskunde. Provera werkt door het beschermen van het slijmvlies van de baarmoeder tijdens het gebruik de oestrogeenbehandeling.

Uw arts kan hebben voorgeschreven Provera voor een ander doel.


Provera Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Provera precies zoals voorgeschreven.

De dosering van Provera zal variëren afhankelijk van de aandoening waarvoor u wordt behandeld.

Voor endometriose, de aanbevolen dosis is 10 mg Provera drie keer per dag gedurende 90 dagen, ingaande op de eerste dag van je menstruele cyclus.

Voor amenorroe, de aanbevolen dosis is 2,5 tot 10 mg per dag gedurende 10 dagen.

Voor abnormale baarmoeder bloeden, de aanbevolen dosis is 2,5 tot 10 mg per dag gedurende 10 dagen. De behandeling wordt gewoonlijk herhaald op twee-drie cycli in een rij.

Voor symptomen van de menopauze met een oestrogeen bevattende geneesmiddel, de aanbevolen dosering 10 tot 20 mg per dag gedurende ten minste 10 dagen van elke cyclus, of 2,5 mg tot 5 mg per dag continu gedurende 28 dagen van elke cyclus.


Provera Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Provera, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder bloedstolsels en lever problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Provera Ingrediënten


Actief bestanddeel: medroxyprogesteronacetaat.

Kopen Provera Online

. .

Provera.html'">