Loading ...    

Bestellen Quetiapine ( Seroquel) Zonder ReceptKopen Quetiapine OnlineBestellen Quetiapine Online Zonder ReceptenQuetiapine ( generieke naam: quetiapine; merknamen zijn: Qutipin / Ketipinor) behoort tot een groep geneesmiddelen die atypische antipsychotica.

Quetiapine wordt gebruikt om schizofrenie en bipolaire stoornis, ook wel manische depressie, bij volwassenen. Quetiapine kan u helpen om in contact met de werkelijkheid te houden, het stabiliseren van de stemming, en je mentale problemen te verminderen.

Quetiapine is goedgekeurd voor de behandeling van depressieve en acute manische episodes bij bipolaire stoornis en voor langdurige onderhoudsbehandeling van bipolaire stoornis in combinatie met andere medicijnen.

Patiënten die Quetiapine in een klinische studie rapporteerde een verbetering met een verscheidenheid van schizofrenie symptomen, waaronder zogenaamde positieve en negatieve symptomen.

Quetiapine werkt door het veranderen van de activiteit van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Quetiapine ( Seroquel) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig. Vraag uw arts of apotheker als u niet zeker bent over iets. Neem Quetiapine precies zoals voorgeschreven.

Quetiapine is een of twee keer per dag ingenomen. Uw arts kan uw totale dagelijkse dosis van 150 mg en 800 mg per dag aan te passen, afhankelijk van uw individuele behandeling en behoeften. Sommige mensen kunnen meer of minder dan nodig. Uw dosis zal afhangen van uw reactie.

Slik uw Quetiapine tabletten in hun geheel met een vol glas water. Je kunt ze voor of na de maaltijd.

Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven. Stop niet met Quetiapine, zonder eerst te praten met uw arts. Uw arts zal waarschijnlijk willen uw dosis geleidelijk afnemen.

Als u een dosis van Quetiapine missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Neem contact op met uw kinderarts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Speciale zorg kan nodig zijn. Patiënten ouder dan 65 jaar kan een sterkere reactie op dit geneesmiddel te hebben en een lagere dosering nodig.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur. Heeft Quetiapine tabletten of een ander geneesmiddel in de badkamer of in de buurt van een wastafel niet bewaren. Heeft Quetiapine tabletten niet achter in de auto op warme dagen.


Quetiapine ( Seroquel) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Quetiapine, als u:

zijn allergisch voor geneesmiddelen;

hartproblemen en / of lage bloeddruk; of een beroerte hebt gehad;

hebben problemen met de bloedsomloop; leverproblemen; diabetes of hoge bloedsuikerspiegel;

ooit een toeval ( fit) gehad;

zwanger bent of borstvoeding geeft.


Quetiapine ( Seroquel) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: quetiapinefumaraat.

Kopen Quetiapine Online

. .

Quetiapine ( Seroquel.html'">