Loading ...    

Bestellen Rhinosol ( Rhinocort) Zonder ReceptKopen Rhinosol OnlineBestellen Rhinosol Online Zonder ReceptenRhinosol ( generieke naam: budesonide; merknamen zijn: Budenase / Rhinosol) wordt gebruikt voor het voorkomen en verlichten van allergische rhinitis meestal veroorzaakt door hooikoorts en andere allergieën.

Rhinosol kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen van zes jaar en ouder.

Rhinosol is een corticosteroïd. Het werkt door het krimpen gezwollen en ontstoken neus weefsel en door het blokkeren van de werking van bepaalde cellen en chemicaliën van het immuunsysteem, waardoor ontsteking en zwelling verminderen en zo congestie, jeuk, niezen, irritatie en ongemak.

Rhinosol neusspray wordt ook gebruikt voor nasale poliepen, die kleine gezwellen in de neus die symptomen vergelijkbaar met allergische rhinitis kan veroorzaken. Het wordt ook gebruikt om neuspoliepen blijven terugkomen na de operatie te verwijderen.

Rhinosol is beschikbaar als Budenase AQ neusspray vervaardigd door Cipla. Een flesje bevat 150 afgemeten doses.


Rhinosol ( Rhinocort) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Rhinosol Spray precies zoals voorgeschreven.

Goed schudden voor elk gebruik.

Voordat u Rhinosol Nevel voor de eerste keer, schud de container en de pomp 8 keer.

Duidelijk uw neus voordat u Rhinosol Nevel. U kan ze voorzichtig af te luisteren om het geneesmiddel te verspreiden in je neus, maar niet diep te ademen.

Als Rhinosol Spray dagelijks gebruik, werkt de pomp niet te worden reprimed. Als het niet wordt gebruikt voor 2 opeenvolgende dagen, primen met 1 spray of totdat een fijne nevel verschijnt.

Als Rhinosol Nevel niet wordt gebruikt voor meer dan 14 dagen, spoel de applicator en primen met 2 sprays of totdat een fijne nevel verschijnt.

Gebruik Rhinosol Spray op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen.

Blijven gebruiken Rhinosol Spray, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Gooi de fles weg na 120 sprays na de priming van de fles. U mag niet de juiste hoeveelheid medicijnen te krijgen in elk spuiten na een bepaald aantal toepassingen. Gebruik geen overgebleven schorsing niet overdragen naar een andere fles.

Als u een dosis van Rhinosol Nevel missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Bewaar deze medicatie in de container kwam in, goed gesloten, en buiten bereik van kinderen. Na opening van de aluminium zakje Gebruik Rhinosol binnen 6 maanden. Bewaar het op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Rhinosol ( Rhinocort) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Rhinosol, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u onlangs een operatie aan uw neus of onlangs last van een nasale infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Rhinosol ( Rhinocort) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: budesonide.

Kopen Rhinosol Online

. .

Rhinosol ( Rhinocort.html'">