Loading ...    

Bestellen Rogaine Zonder ReceptKopen Rogaine OnlineBestellen Rogaine Online Zonder ReceptenRogaine ( generieke naam: minoxidil; merknamen zijn: Regaine / Morr) is een vaatverwijdend medicijn bekend om zijn vermogen om te vertragen of te stoppen haaruitval en het bevorderen van haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

Rogaine wordt gebruikt als een behandeling op lange termijn voor de gemeenschappelijke kaalheid.

Rogaine is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde plaatselijke behandeling die klinisch is bewezen dat het haar teruggroeien. Rogaine helpt ook om de progressie van erfelijke haaruitval keren.

Rogaine is de # 1-dermatoloog aanbevolen merk voor haargroei.

In erfelijke haaruitval, een combinatie van erfelijkheid, hormonen en leeftijd veroorzaakt een progressieve krimpen of miniaturisatie van bepaalde hoofdhuid follikels. Dit veroorzaakt een verkorting van groeicyclus van het haar. Na verloop van tijd, aangezien de actieve groeifase korter, de rustfase wordt langer. Uiteindelijk kan er geen groei zijn. Onderzoekers geloven dat Rogaine werkt voor een deel door het gedeeltelijk vergroten van de haarfollikels en het omkeren van de miniaturisatie proces. Door vergroten geminiaturiseerde follikels, wordt de groeifase van het haar cyclus verlengd, waardoor de haren langer en dikker kijken worden. En met meer follikels in de groeifase tegelijkertijd is het mogelijk om een ​​betere dekking van de hoofdhuid te bekijken.

Rogaine is verkrijgbaar in 60 ml flesjes met ofwel 2% of 5% minoxidil actueel oplossing.


Rogaine Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Rogaine precies zoals aangegeven.

Rogaine mag alleen worden toegepast wanneer het haar en de hoofdhuid volledig droog zijn.

Breng een dosis ( 1 ml) van Rogaine om de haaruitval gebied van de scalp tweemaal daags, bij voorkeur ochtend en avond. Masseer de oplossing licht in je hoofdhuid, en was uw handen goed na afloop. Deze dosering moet ongeacht de grootte van de kale plek wordt gebruikt.

Respons op de behandeling met Rogaine kan sterk variëren, en sommige patiënten kunnen sneller resultaten dan anderen te zien.

Mannen kunnen de resultaten al vanaf 2 maanden te zien, maar de meeste mannen en vrouwen te zien resultaten in 4 maanden. Uw resultaten en het succes kan afhangen van juiste toepassing en dosering.

Voortgezet gebruik van Rogaine is nodig om haargroei te behouden.

Je kunt je gewone haarverzorging routine volgen bij gebruik van Rogaine. Echter, je moet Rogaine eerst van toepassing en wachten tot het droog is voordat je styling producten.

Als u vergeet om Rogaine of twee keer gebruiken, gewoon opnieuw beginnen met je tweemaal daags aanbrengen en terugkeren naar uw gebruikelijke schema. Gelden niet meer dan 1 ml van Rogaine en gebruik het niet meer dan tweemaal per dag te maken voor de gemiste dosis dan over.

Bewaar de oplossing op een koele plaats. Rogaine is ontvlambaar en moet uit de buurt van hitte, vonken en open vuur worden gehouden.


Rogaine Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Rogaine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u niet beschikt over een familiegeschiedenis van haaruitval; uw haaruitval is plotseling en / of onverklaarbare;

u hartproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Rogaine Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: minoxidil.

Kopen Rogaine Online

. .

Rogaine.html'">