Loading ...    

Bestellen Sporidex ( Cephalexin) Zonder ReceptKopen Sporidex OnlineBestellen Sporidex Online Zonder ReceptenSporidex ( merknamen onder meer: ​​Keflex / Sporidex / Cephadex) is in een groep van geneesmiddelen genaamd cefalosporine antibiotica. Cefalexine bestrijdt bacteriën in het lichaam. Het werkt door te interfereren met de celwand vorming van de bacterie. Dit verzwakt de celwand, waardoor het scheuren en doodt de bacteriën.

Cefalexine kan worden gebruikt om infecties te behandelen:

Luchtwegen ( keel, amandelen, borst en longen)

Neus ( sinusitis)

Oren ( otitis media)

Huid en weke delen

Nieren en blaas ( het urogenitale systeem)

Bot

Urogenitale systeem, waaronder acute prostatitis

Tandheelkundige infecties


Sporidex ( Cephalexin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem precies Sporidex zoals aangegeven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel en hoe vaak u Sporidex moet nemen. Dit is afhankelijk van het type infectie. De dosering verschilt van patiënt tot patiënt.

Sporidex kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Het is meestal elke 6 uur ( viermaal daags) of om 12 uur ( tweemaal daags) gedurende 7-10 dagen.

De capsules en tabletten moeten heel worden doorgeslikt en genomen met een vol glas water.

Het opruimen van uw infectie volledig, neem Sporidex voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.

Als u een dosis van Sporidex missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Anders, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het nemen van uw geneesmiddel zoals u gewend bent. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.


Sporidex ( Cephalexin) Voorzorgsmaatregelen


Neem contact op met uw arts voordat u cephalexin Indien:

u allergisch bent voor cephalexin of andere drugs zijn;

u heeft of ooit heeft nier-of leverziekte, colitis of maagproblemen gehad;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Sporidex ( Cephalexin) Ingrediënten


Actief bestanddeel: cefalexine monohydraat.

Kopen Sporidex Online

. .

Sporidex ( Cephalexin.html'">