Loading ...    

Bestellen Viani ( Advair) Zonder ReceptKopen Viani OnlineBestellen Viani Online Zonder ReceptenViani ( generieke naam: Fluticason / Salmeterol; merknamen zijn: Seroflo / Seretide / Viani / Adoair / ForAiris) is een combinatie van twee geneesmiddelen ( fluticason en salmeterol) die worden gebruikt om te helpen de controle van de symptomen van astma en de longfunctie verbeteren.

Viani is verkrijgbaar als:

1. Packs bestaande uit 30 capsules ( rotacaps) elk en een Rotahaler ( een plastic inhalatieapparaat).

een pak = 30 rotacaps + Rotahaler

. 2 inhalers - diskus inhalatoren ( 120 MDI elk).

Viani is geïndiceerd voor:

onderhoudsbehandeling van astma bij patiënten van 4 jaar en ouder;

onderhoudsbehandeling van luchtwegobstructie en het verminderen exacerbaties ( een aanmerkelijke verslechtering van COPD symptomen) bij patiënten met chronische obstructieve longziekte ( COPD).

Viani behandelt beide belangrijkste oorzaken van astma symptomen luchtwegvernauwing en ontsteking te helpen voorkomen dat ze zich in de eerste plaats.

Viani is het enige product dat COPD een anti-inflammatoire en een langwerkende luchtwegverwijder samenwerken om longfunctie bevat.


Viani ( Advair) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Viani precies zoals aangegeven.

Het wordt meestal tweemaal per dag gebruikt in de ochtend en avond, ongeveer 12 uur. Gebruik Viani op ongeveer hetzelfde tijdstip elke dag.

Heeft Viani niet gebruiken voor de onmiddellijke verlichting van een astma-aanval. U heeft altijd uw inhalatienoodgeneesmiddel voor astma-aanvallen met je.

Het kan een week of langer duren voordat u zich het volledige voordeel van Viani. Blijf Viani gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het gebruik van Viani zonder te praten met uw arts.

Voordat u Viani inhalatie gebruiken voor de eerste keer, vraag dan uw arts, apotheker, of respiratoire therapeut om u te laten zien hoe de inhalator te gebruiken.

Uitademen nooit in de inhalator, neem de inhalator uit elkaar, of was het mondstuk of een deel van de inhalator. Houd de inhalator droog. Gebruik de inhalator niet met een spacer.


Viani ( Advair) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Viani, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor fluticason ( Flonase, Flovent), salmeterol ( Serevent), andere medicijnen, of melkeiwit zijn;

u een ander LABA gebruiken, zoals formoterol ( Foradil) of salmeterol ( Serevent);

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Viani ( Advair) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: fluticason, salmeterol.

Kopen Viani Online

. .

Viani ( Advair.html'">