Loading ...    

Bestellen Vitamin B3 ( Niaspan) Zonder ReceptKopen Vitamin B3 OnlineBestellen Vitamin B3 Online Zonder ReceptenVitamin B3 ( generieke naam: niacine / nicotinezuur) is de extended-release vorm van het B-complex vitamine niacine.

Vitamin B3 toepassingen zijn:

Het verlagen van cholesterol bij patiënten met hypercholesterolemie ( hoge cholesterol). Vitamin B3 kan verminderen zowel totaal en LDL-cholesterol ( slechte cholesterol) en verhogen HDL-cholesterol ( goede cholesterol).

Het verlagen van triglyceriden in patiënten met hypertriglyceridemie ( hoge triglyceriden). Triglyceriden zijn vetachtige stoffen in het lichaam.

Verlagen van triglyceriden en cholesterol bij patiënten die reeds een ander cholesterol medicijn, zoals een statine of een galzuur sequestreermiddel zoals cholestyramine, colestipol of colesevelam nemen. Vitamin B3 is ook beter dan de meeste andere cholesterolverlagende geneesmiddelen bij het verhogen van HDL-cholesterol.

Waardoor het risico van een hartaanval bij patiënten met een voorgeschiedenis van zowel een hartaanval en een hoog cholesterolgehalte.

Vertragen van de progressie van atherosclerose ( aderverkalking) bij patiënten met een geschiedenis van coronaire hartziekte ( CAD) en een hoog cholesterolgehalte.

Vitamin B3 worden gebruikt als een onderdeel van een cholesterolverlagende programma, in combinatie met lichaamsbeweging en een cholesterolverlagend dieet. Soms Vitamin B3 wordt gebruikt in combinatie met andere cholesterol geneesmiddelen zoals statines en galzuurbindende harsen.


Vitamin B3 ( Niaspan) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Vitamin B3 precies zoals voorgeschreven.

Vitamin B3 moeten worden genomen voor het slapen gaan, na een vetarme snack ( bijvoorbeeld een appel, magere yoghurt, boterham) en dosering dient aangepast te worden aan de reactie van de patiënt.

Vitamin B3 tabletten mogen niet worden gebroken, fijngemaakt of gekauwd alvorens door te slikken.


Vitamin B3 ( Niaspan) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Vitamin B3, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Vitamin B3 ( Niaspan) Ingrediënten


Actief bestanddeel: nicotinezuur.

Kopen Vitamin B3 Online

. .

Vitamin B3 ( Niaspan.html'">