Loading ...    

Bestellen Xenobid ( Aleve) Zonder ReceptKopen Xenobid OnlineBestellen Xenobid Online Zonder ReceptenXenobid ( generieke naam: naproxen; merknamen zijn: Xenobid / Anaprox / Miranax / Naprogesic / Naprosyn / Naprelan / Proxen / Synflex) behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID's) innemen.

Xenobid is effectief voor:

lichte pijn van artritis

hoofdpijn

spierpijn

kiespijn

rugpijn

verkoudheid

menstruatiepijn

tijdelijk vermindert koorts

Xenobid kan verlichting van zware pijn met slechts twee pillen.

Xenobid werkt door de productie van natuurlijk voorkomende stoffen, genaamd prostaglandines die een directe rol bij pijn en ontsteking spelen van het lichaam tijdelijk te blokkeren.


Xenobid ( Aleve) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Xenobid precies zoals voorgeschreven.

Neem Xenobid via de mond. Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Neem een ​​tablet, tablet, gelcap, of capsule om de 8 tot 12 uur, terwijl de symptomen laatste. Voor de eerste dosis, kan je 2 tabletten, capsules, gelcaps of capsules innemen binnen het eerste uur.

Neem niet meer dan 2 tabletten, capsules, gelcaps of capsules in een 8 - tot 12-uurs periode en niet meer dan 3 tabletten, capsules, gelcaps, of capsules in een periode van 24 uur. De kleinste effectieve dosis worden gebruikt. Drink dan een vol glas water met elke dosis.

Heeft Xenobid niet duren voor meer dan 10 dagen voor de pijn, of voor meer dan 3 dagen voor koorts, tenzij voorgeschreven door een arts.

Als u een dosis van Xenobid missen en u neemt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Xenobid bij kamertemperatuur uit de buurt van licht en vocht.


Xenobid ( Aleve) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Xenobid, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u ernstige lever-, nier-, maag-of hartproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Xenobid ( Aleve) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: naproxen.

Kopen Xenobid Online

. .

Xenobid ( Aleve.html'">