Loading ...    

Bestellen Zegerid ( Omeprazole) Zonder ReceptKopen Zegerid OnlineBestellen Zegerid Online Zonder ReceptenOmeprazol / Natriumbicarbonaat is een protonpompremmer ( PPI) en natriumbicarbonaat combinatie. De PPI werkt door de hoeveelheid zuur in de maag. Het natriumbicarbonaat vertraagt ​​de afbraak van de PPI in de maag, die helpt bij de absorptie van de PPI te verhogen.

Dit medicijn wordt gebruikt om maagzweren, gastro-oesofageale refluxziekte ( GERD of brandend maagzuur), en andere voorwaarden met betrekking tot overmatig maagzuur productie te behandelen.

Het kan worden gebruikt in combinatie met antibiotica bepaalde vormen van zweren veroorzaakt door bacteriële infectie ( H. pylori) te behandelen.

Het wordt ook gebruikt voor het voorkomen / behandelen van schade aan de maag en bovenste gedeelte van de darm veroorzaakt door niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Het kan worden gebruikt om het risico van maag bloeding bij ernstig zieke patiënten verminderen. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.


Zegerid ( Omeprazole) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label of de verpakking etiket zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Omeprazol / Natriumbicarbonaat precies zoals voorgeschreven.

Neem Omeprazol / Natriumbicarbonaat door mond op een lege maag ten minste 1 uur vóór een eten.

Neem Omeprazol / Natriumbicarbonaat met een vol glas water ( 8 oz/240 ml). Neem niet Omeprazol / Natriumbicarbonaat met andere vloeistoffen.

Slik de capsules in hun geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken. Laat de capsule niet openen en strooi de inhoud op voedsel.

Als u ook een imidazol antifungale ( bijv. ketoconazol), neem deze dan minstens 2 uur voordat u Omeprazol / natriumbicarbonaat.

Als u ook sucralfaat te nemen, neem dit geneesmiddel minstens 30 minuten voordat u sucralfaat.

Blijf Omeprazol / natriumbicarbonaat zelfs als je je goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van licht, overtollige warmte en vocht.


Zegerid ( Omeprazole) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Omeprazol / Natriumbicarbonaat indien:

u allergisch bent voor omeprazol / natriumbicarbonaat of andere geneesmiddelen;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Zegerid ( Omeprazole) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: omeprazol, natriumbicarbonaat.

Kopen Zegerid Online

. .

Zegerid ( Omeprazole.html'">