Loading ...    

Bestellen Zolafren ( Zyprexa) Zonder ReceptKopen Zolafren OnlineBestellen Zolafren Online Zonder ReceptenZolafren ( generieke naam: Olanzapine) behoort tot een groep geneesmiddelen die antipsychotica worden genoemd. Het helpt om chemische onevenwichtigheden in de hersenen, wat kan leiden geestesziekte.

Zolafren wordt gebruikt om symptomen van schizofrenie en verwante psychosen te behandelen.

Zolafren alleen, of in combinatie met lithium of valproaat, wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van acute manische episodes geassocieerd met bipolaire I stoornis. Zolafren is ook een stemmingsstabilisator die verdere invaliderende pieken en dalen ( depressie) in de stemming geassocieerd met bipolaire I stoornis voorkomt.


Zolafren ( Zyprexa) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Zolafren precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel ZYPREXA tabletten of plaatjes die u moet nemen. De dosering die uw arts zal voor u zal gewoonlijk in het bereik van 5 mg tot 20 mg per dag.

Uw arts kan uw dosis verhogen of om de juiste dosis voor uw aandoening te verminderen. Een lagere startdosering kan worden voorgeschreven voor patiënten ouder dan de leeftijd van 65 jaar.

Zolafren-tabletten dienen in hun geheel met een glas water. Zolafren tabletten of wafers moet eenmaal per dag worden ingenomen zoals geadviseerd door uw arts. Neem de voorgeschreven dosis op hetzelfde tijdstip iedere dag. Zolafren tabletten of wafers kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Stop niet met Zolafren alleen omdat u zich beter voelt. Het is belangrijk dat je niet stopt met het nemen van Zolafren, tenzij uw arts u vertelt.

Als u een dosis van Zolafren gemist en het is bijna tijd voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Anders, neem deze dan in zodra u eraan denkt en ga terug naar het nemen van uw geneesmiddel zoals u gewend bent. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist. Als u niet zeker weet wat te doen, vraag dan uw arts of apotheker.

Het is belangrijk dat u eraan denkt om Zolafren dagelijks en op de door uw arts voorgeschreven dosis.

Uw arts kan u adviseren geen alcohol terwijl u wordt behandeld met Zolafren.

Houd uw tabletten of wafels op een koele, droge plaats bij kamertemperatuur.


Zolafren ( Zyprexa) Voorzorgsmaatregelen


Als u niet zeker weet of je moet beginnen met het nemen van Zolafren, overleg dan met uw arts of apotheker. Vertel uw arts voordat u Zolafren, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen; of lijden aan lactose-intolerantie;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Zolafren ( Zyprexa) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: olanzapine.

Kopen Zolafren Online

. .

Zolafren ( Zyprexa.html'">