Loading ...    

Bestellen Aciphex Zonder ReceptKopen Aciphex OnlineBestellen Aciphex Online Zonder ReceptenAciphex ( generieke naam: rabeprazol, merknamen: Pariet / Rablet) is een protonpompremmer gebruikt voor de behandeling van bepaalde aandoeningen veroorzaakt door te veel zuur in de maag wordt geproduceerd.

Aciphex is voorgeschreven aan miljoenen mensen. Een Aciphex tablet werkt elke dag 24 uur te zuur onder controle te houden.

Aciphex wordt gebruikt voor de korte termijn ( 4-8 weken) en onderhoudsbehandeling van erosieve zure reflux ( gastro-oesofageale reflux) bij volwassenen. Het helpt bij het verlichten aanhoudende, frequent ( 2 of meer dagen per week) maagzuur en andere symptomen geassocieerd met zure reflux.

Klinische studies tonen aan dat veel mensen ervaren volledige verlichting van brandend maagzuur, dag en nacht, bij het nemen van Aciphex dagelijks. Het biedt zelfs hulp voor mensen met een ernstige brandend maagzuur.

Aciphex is ook aangetoond om de behandeling van een aantal andere zure reflux-gerelateerde symptomen, met inbegrip van het ongemakkelijke gevoel van vol te snel, de verschrikkelijke zure smaak in de achterkant van je keel ( oprispingen) en pijnlijke oprispingen na de maaltijd.

Aciphex raakt de kern van de branden door het blokkeren van de laatste fase van de zuurproductie en het verminderen van de hoeveelheid zuur in uw maag. Aciphex is ook bewezen te gaan werken vanaf de eerste dosering.

Aciphex in combinatie met amoxicilline en claritromycine drie medicatie wordt geïndiceerd voor de behandeling van patiënten met H. pylori infectie en duodenale ulcera ( actieve of geschiedenis in de afgelopen 5 jaar) tegen H. pylori uitroeiing. Uitroeiing van H. pylori is aangetoond dat het risico van darmzweren herhaling verminderen.


Aciphex Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Aciphex precies zoals voorgeschreven.

Aciphex kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Het wordt gewoonlijk eenmaal per dag gedurende 4 tot 8 weken, maar soms gedurende een lange tijd. Wanneer genomen voor zweren, moet Aciphex worden genomen na het ochtendmaal. Wanneer genomen in combinatie met andere medicijnen om H. pylori te elimineren, is Aciphex twee keer per dag worden ingenomen, met 's morgens en' s avonds maaltijden, gedurende 7 dagen.

Slik de tabletten in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze.

Als u een dosis van Aciphex missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vocht.


Aciphex Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Aciphex, indien:

u allergisch bent voor Aciphex of andere medicatie;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Aciphex Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rabeprazolnatrium.

Kopen Aciphex Online

. .

Aciphex.html'">