Loading ...    

Bestellen Acivir ( Zovirax) Zonder ReceptKopen Acivir OnlineBestellen Acivir Online Zonder ReceptenAcivir ( generieke naam: acyclovir; merknamen zijn: AcloVIR / Cyclovir / Herpex / Acivir / Zovir) is een antiviraal middel.

Acivir is effectief bij de behandeling van initiële en terugkerende genitale herpes, en wordt ook geïndiceerd voor de preventie van recidiverende herpes simplex infecties.

Indicaties zijn:

genitale herpes simplex virus ( HSV)

herpes labialis ( koortslip)

herpes zoster ( gordelroos)

HSV encefalitis

neonatale HSV

mucocutane HSV

varicella-zoster ( waterpokken)

Acivir is effectief in de vermindering van de duur en de ernst van acute symptomen en huiduitslag, in de vermindering van pijn door herpes zoster en in de vermindering van de frequentie en duur van postherpetische neuralgie.

Acivir vermindert de replicatie van het virus te helpen versnellen het genezingsproces.


Acivir ( Zovirax) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Acivir precies zoals voorgeschreven.

Acivir tabletten kunnen worden ingenomen met een glas water, of verspreid in een kwart van een glas water ( ongeveer 50 ml) en vervolgens doorgeslikt.

Blijven innemen van dit geneesmiddel voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen. Het is belangrijk dat u uw cursus van tabletten te voltooien om effectief te behandelen een uitbraak van herpes, of om nieuwe uitbraken te verminderen als u Acivir lange termijn. Drink veel.

Mis geen enkele dosis. Als je net hebt gemist uw geplande dosis, neem deze dan zodra u eraan denkt en ga verder als hiervoor. Als u bent vergeten om een ​​dosis van Acivir nemen en het is bijna tijd om de volgende dosis te nemen, dan slaat u de dosis die u hebt gemist, en doorgaan met het innemen van uw Acivir zoals voorgeschreven door uw arts of apotheker. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die u hebt gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vocht.


Acivir ( Zovirax) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor geneesmiddelen;

u zwanger bent, of zwanger wordt tijdens het gebruik van Acivir, of borstvoeding geeft.


Acivir ( Zovirax) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: aciclovir.

Kopen Acivir Online

. .

Acivir ( Zovirax.html'">