Loading ...    

Bestellen Aeron ( Atrovent) Zonder ReceptKopen Aeron OnlineBestellen Aeron Online Zonder ReceptenAeron ( generieke naam: ipratropium; merknamen zijn: Aeron / Aerovent / Aproven / Apovent / Ipravent) is een anticholinerge luchtwegverwijder.

Aeron is geïndiceerd voor de onderhoudsbehandeling van bronchospasmen geassocieerd met chronische obstructieve longziekte, waaronder chronische bronchitis en emfyseem en bij gebruik in combinatie met andere geïnhaleerde geneesmiddelen voor astma.

Aeron verbetert de luchtstroom door het ontspannen van de spieren buizen ( luchtwegen) die lucht vervoeren van en naar uw longen. Het begint om snel te handelen na gebruik, maar kan tot 2 uur om maximaal voordeel te geven.

Aeron is als 200 afgemeten doses inhalers onder de merknaam Ipravent geproduceerd door Cipla.


Aeron ( Atrovent) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Aeron precies zoals aangegeven.

Schud de bus goed voor gebruik. Dit zal het geneesmiddel gelijkmatig mengen zodat er een correcte dosis wordt afgegeven. Elke bladerdeeg moet worden ingeademd via de mond goed voor Aeron te werken.

Vraag uw arts of apotheker om meer informatie. Je moet wat testen sprays doen voordat u een bus voor de eerste keer of als het niet is gebruikt voor meer dan een dag. Adem in deze medicatie via de mond meestal 4 keer per dag, of zoals voorgeschreven door uw arts. Sluit je ogen en plaats uw lippen stevig rond het mondstuk te voorkomen spuiten een van deze medicatie in uw ogen. Als twee inhalaties / soesjes worden voorgeschreven, wacht dan minstens een minuut tussen hen.

De aanbevolen doseringen:

Voor volwassenen: 2 pufjes viermaal daags ( regelmatig), tot een maximum van 12 pufjes per dag.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 1-2 pufjes drie keer per dag ( op regelmatige tijdstippen).

Voor kinderen tot 6 jaar: 1 bladerdeeg driemaal daags ( op regelmatige tijdstippen).

Spuit Aeron nooit in of rond uw ogen. Als dit gebeurt, onmiddellijk spoel uw ogen met koud leidingwater gedurende enkele minuten.

Als u gebruik maakt van andere inhalatoren op hetzelfde moment, wacht enkele minuten tussen elke medicatie. Je mond na het gebruik van deze inhalator om een ​​droge mond en keel te voorkomen spoelen. Als u zijn gericht op deze medicatie regelmatig, het werkt het beste als consequent op gelijkmatig intervallen. Vergeet niet om dit op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Als u een dosis overslaat, neem deze dan in zodra u het zich herinnert. Echter, als je nog toen het bijna tijd is voor uw volgende dosis, neem alleen uw gebruikelijke dosis in die tijd.

Aeron moet op een koele, droge plaats bij kamertemperatuur worden bewaard. Niet opslaan in direct zonlicht of hitte. Bijvoorbeeld niet achter in de auto op warme dagen.


Aeron ( Atrovent) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Aeron, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u glaucoom; problemen met plassen; constipatie; of mucoviscidose.

Zorg wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap, vooral in de eerste drie maanden, en als je borstvoeding geeft.


Aeron ( Atrovent) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ipratropiumbromide.

Kopen Aeron Online

. .

Aeron ( Atrovent.html'">