Loading ...    

Bestellen Aggrenox Zonder ReceptKopen Aggrenox OnlineBestellen Aggrenox Online Zonder ReceptenAggrenox ( generieke naam: Dipyridamol / Aspirine; merknaam: Asasantin Retard) is een effectieve combinatie van twee anti-bloedplaatjes geneesmiddelen, aspirine en dipyridamol.

Elke Aggrenox capsule bevat 200 mg dipyridamol in een extended-release vorm en 25 mg aspirine, als een directe afgifte gesuikerde tablet.

Bloedplaatjes zijn zeer kleine bloedcellen, die samenklonteren tijdens de bloedstolling. Door deze samenklontering te voorkomen, anti-bloedplaatjes geneesmiddelen verminderen de kans op vorming van bloedstolsels ( een proces dat trombose wordt genoemd).

Aggrenox dienen om het risico op beroerte bij patiënten die voorbijgaande ischemie van de hersenen ( TIA, TIA) of voltooide ischemische beroerte door trombose hebben.

Aggrenox maakt bloedplaatjes minder kleverig, zodat ze niet samenklonteren en vormen bloedstolsels.

De tweede Europese Stroke Prevention Study ( ESPS 2) - aggrenox werd effectief in een grote internationale beroerte te voorkomen proef bewezen. In de studie, Aggrenox:

Verhinderd twee keer zoveel slagen als aspirine, de meest gebruikte preventie van een beroerte behandeling

Verminderde het risico op recidief beroerte bij patiënten met hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk

Als gevolg hiervan wordt Aggrenox aanbevolen als eerstelijns behandeling optie voor het verminderen van het risico op een beroerte na een TIA / beroerte door:

National Stroke Association

American Heart Association

American College of Chest Physicians


Aggrenox Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Aggenox precies zoals voorgeschreven.

Aggrenox moet tweemaal per dag worden ingenomen, elke dag, zoals voorgeschreven. Neem een ​​capsule in de ochtend en een in de avond.

Aggrenox capsules dienen in hun geheel met water, zonder te kauwen. De capsules moeten niet worden geopend of uit elkaar getrokken en de inhoud niet worden opgelost in water.

Als u vergeet een dosis in te nemen, niet verdubbelen. Neem een ​​capsule wanneer het tijd is voor uw volgende dosis.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Aggrenox Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Aggrenox, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of ooit lever, nieren of hart-en vaatziekten hadden; bloeden stoornissen; of als je drinkt drie of meer alcoholische drankjes per dag;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Aggrenox Ingrediënten


Actieve ingrediënten: aspirine, dipyridamol.

Kopen Aggrenox Online

. .

Aggrenox.html'">