Loading ...    

Bestellen Albuterol ( Ventolin) Zonder ReceptKopen Albuterol OnlineBestellen Albuterol Online Zonder ReceptenAlbuterol ( generieke naam: Albuterol / Salbutamol; merknamen: Ventorlin / Asthalin / Proventil / ProAir / Salamol / Aerolin) is een luchtwegverwijder gebruikt voor het behandelen of voorkomen van ademhalingsproblemen bij patiënten met astma of bepaalde andere aandoeningen van de luchtwegen. Inhalator Albuterol heet een 'reliever puffer' omdat het zorgt voor een snelle verlichting van plotselinge astma-aanvallen.

Albuterol is geïndiceerd voor de bestrijding en preventie van obstructie van de luchtwegen ( bronchospasme) bij patiënten met astma en bij patiënten met inspanningsastma. Albuterol kan ook worden gebruikt bij de behandeling van patiënten met emfyseem en chronische bronchitis wanneer hun symptomen gerelateerd aan reversibele luchtwegobstructie.

Albuterol werkt door het ontspannen van de gladde spieren in de luchtwegen, waardoor lucht stromen gemakkelijker in en uit de longen.

De geïnhaleerde vorm van Albuterol begint binnen 15 minuten en kan tot 6 uur duren.


Albuterol ( Ventolin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Albuterol precies zoals aangegeven.

Voor de behandeling of preventie van plotselinge astmaklachten, is de gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder is 2 pufjes herhaald elke 4 tot 6 uur; bij sommige patiënten, 1 puffen iedere 4 uur kan voldoende zijn. Het wordt niet aanbevolen om Albuterol vaker te gebruiken of om een ​​groter aantal pufjes nemen.

Voor oefening geïnduceerde bronchospasmen ( EIB), de gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder is 2 pufjes 15-30 minuten voor de training.

Wees voorzichtig niet te Albuterol inhalatie in uw ogen. Gebruik geen inhalator Albuterol wanneer je in de buurt van een vlam of warmtebron.

Als u een dosis vergeet, maak je geen zorgen. Neem de volgende dosis op het normale tijdstip of eerder als u kortademig wordt of voelen strak in de borst.

Houd inhalator Albuterol vorstvrij. Zet het niet in de koelkast. Houd inhalator Albuterol weg van fel zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen. Laat het niet in de auto op warme dagen.


Albuterol ( Ventolin) Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Albuterol inhalator, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen; u met de behandeling van een schildklier probleem of een hoge bloeddruk; je hebt een hart-, lever-of nierproblemen; u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Albuterol ( Ventolin) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: salbutamol.

Kopen Albuterol Online

. .

Albuterol ( Ventolin.html'">