Loading ...    

Bestellen Alendronate Sodium ( Fosamax) Zonder ReceptKopen Alendronate Sodium OnlineBestellen Alendronate Sodium Online Zonder ReceptenAlendronate Sodium ( generieke naam: alendroninezuur / alendronaat natrium; merknamen behoren: Ostofos) is een bisfosfonaat geneesmiddel dat gebruikt wordt voor osteoporose en verscheidene andere botziekten.

Alendronate Sodium wordt aangegeven:

1. Bij postmenopauzale vrouwen voor de behandeling van osteoporose fracturen te voorkomen, waaronder die van de heup en de wervelkolom ( wervelcompressiefracturen)

2. Bij postmenopauzale vrouwen die het risico lopen op osteoporose Alendronate Sodium is geïndiceerd voor de preventie van osteoporose om het risico van toekomstige fracturen

3. Voor de behandeling van osteoporosis fracturen te voorkomen

4. Voor de behandeling en preventie van door glucocorticoïden geïnduceerde osteoporose bij mannen, premenopauzale vrouwen en postmenopauzale vrouwen die oestrogeen

5. Voor de behandeling van de ziekte van Paget van het bot bij mannen en vrouwen

Alendronate Sodium werkt door:

Het verminderen van de activiteit van de cellen die bot veroorzaken

Het verlagen van de hogere snelheid van botverlies die optreedt na de menopauze of met gebruik van een corticosteroïd medicatie

Het verhogen van de hoeveelheid bot meeste patiënten


Alendronate Sodium ( Fosamax) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Alendronate Sodium precies zoals voorgeschreven.

Voor de preventie van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen, de gebruikelijke dosering is een tablet van 5 mg per dag.

Voor osteoporose vanwege een corticosteroïde medicijnen bij mannen, premenopauzale vrouwen en postmenopauzale vrouwen die oestrogeen, is de gebruikelijke dosering is een tablet van 5 mg per dag.

Voor de ziekte van Paget van het bot, de gebruikelijke dosering is een tablet van 40 mg per dag.

Neem Alendronate Sodium na het opstaan ​​voor de dag en voordat u het eerste eten, drinken of andere medicatie. Neem het niet voor het slapen gaan.

Slik Alendronate Sodium geheel met een vol glas alleen gewoon water. Het is belangrijk om Alendronate Sodium nemen met gewoon water, geen mineraalwater. Mineraalwater en andere dranken, zoals vruchtensappen, koffie en thee, zal het effect van Alendronate Sodium verminderen door te interfereren met de absorptie in het lichaam.

Rechtop blijven staan ​​gedurende minstens 30 minuten na het slikken Alendronate Sodium. Weet niet direct na het slikken van het liggen. Het is belangrijk om overeind te blijven, bijvoorbeeld, zitten, staan ​​of rond te lopen, gedurende minstens 30 minuten na het innemen van de tablet. Het is ook heel belangrijk om overeind te blijven nadat u uw eerste voedsel van de dag gegeten. Deze maatregelen zullen helpen ervoor zorgen dat uw tablet uw maag snel bereikt.

Wacht minstens 30 minuten voordat u eet, andere dranken of medicijnen. Alendronate Sodium is alleen effectief als u het op maag leeg is. Levensmiddelen, anders dan gewoon water drankjes, en andere geneesmiddelen zal het effect van Alendronate Sodium door te interfereren met de absorptie in het lichaam te verminderen.

Niet kauwen of zuigen op een tablet van Alendronate Sodium.

Het is belangrijk dat u doorgaat met het nemen van Alendronate Sodium voor zo lang als uw arts dat voorschrijft. Alendronate Sodium kan alleen de behandeling van uw osteoporose, of helpen voorkomen dat u het ontwikkelen van osteoporose door het helpen voorkomen van verder verlies van het bot en de voortzetting van het bot weer op te bouwen, als je het elke dag.

Als u vergeet om Alendronate Sodium nemen, sla de gemiste dosis dan over en neem de volgende dosis de volgende ochtend. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Houd Alendronate Sodium in een koele en droge plaats.


Alendronate Sodium ( Fosamax) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Alendronate Sodium, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nierziekte heeft; slikken of de spijsvertering; of u een laag calciumgehalte in het bloed;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Alendronate Sodium ( Fosamax) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: natriumalendronaattrihydraat.

Kopen Alendronate Sodium Online

. .

Alendronate Sodium ( Fosamax.html'">