Loading ...    

Bestellen Alendronic Acid ( Fosamax) Zonder ReceptKopen Alendronic Acid OnlineBestellen Alendronic Acid Online Zonder ReceptenAlendronic Acid ( generieke naam: alendroninezuur / alendronaat natrium; merknamen behoren: Ostofos) is een bisfosfonaat geneesmiddel dat gebruikt wordt voor osteoporose en verscheidene andere botziekten.

Alendronic Acid wordt aangegeven:

1. Bij postmenopauzale vrouwen voor de behandeling van osteoporose fracturen te voorkomen, waaronder die van de heup en de wervelkolom ( wervelcompressiefracturen)

2. Bij postmenopauzale vrouwen die het risico lopen op osteoporose Alendronic Acid is geïndiceerd voor de preventie van osteoporose om het risico van toekomstige fracturen

3. Voor de behandeling van osteoporosis fracturen te voorkomen

4. Voor de behandeling en preventie van door glucocorticoïden geïnduceerde osteoporose bij mannen, premenopauzale vrouwen en postmenopauzale vrouwen die oestrogeen

5. Voor de behandeling van de ziekte van Paget van het bot bij mannen en vrouwen

Alendronic Acid werkt door:

Het verminderen van de activiteit van de cellen die bot veroorzaken

Het verlagen van de hogere snelheid van botverlies die optreedt na de menopauze of met gebruik van een corticosteroïd medicatie

Het verhogen van de hoeveelheid bot meeste patiënten


Alendronic Acid ( Fosamax) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Alendronic Acid precies zoals voorgeschreven.

Voor de preventie van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen, de gebruikelijke dosering is een tablet van 5 mg per dag.

Voor osteoporose vanwege een corticosteroïde medicijnen bij mannen, premenopauzale vrouwen en postmenopauzale vrouwen die oestrogeen, is de gebruikelijke dosering is een tablet van 5 mg per dag.

Voor de ziekte van Paget van het bot, de gebruikelijke dosering is een tablet van 40 mg per dag.

Neem Alendronic Acid na het opstaan ​​voor de dag en voordat u het eerste eten, drinken of andere medicatie. Neem het niet voor het slapen gaan.

Slik Alendronic Acid geheel met een vol glas alleen gewoon water. Het is belangrijk om Alendronic Acid nemen met gewoon water, geen mineraalwater. Mineraalwater en andere dranken, zoals vruchtensappen, koffie en thee, zal het effect van Alendronic Acid verminderen door te interfereren met de absorptie in het lichaam.

Rechtop blijven staan ​​gedurende minstens 30 minuten na het slikken Alendronic Acid. Weet niet direct na het slikken van het liggen. Het is belangrijk om overeind te blijven, bijvoorbeeld, zitten, staan ​​of rond te lopen, gedurende minstens 30 minuten na het innemen van de tablet. Het is ook heel belangrijk om overeind te blijven nadat u uw eerste voedsel van de dag gegeten. Deze maatregelen zullen helpen ervoor zorgen dat uw tablet uw maag snel bereikt.

Wacht minstens 30 minuten voordat u eet, andere dranken of medicijnen. Alendronic Acid is alleen effectief als u het op maag leeg is. Levensmiddelen, anders dan gewoon water drankjes, en andere geneesmiddelen zal het effect van Alendronic Acid door te interfereren met de absorptie in het lichaam te verminderen.

Niet kauwen of zuigen op een tablet van Alendronic Acid.

Het is belangrijk dat u doorgaat met het nemen van Alendronic Acid voor zo lang als uw arts dat voorschrijft. Alendronic Acid kan alleen de behandeling van uw osteoporose, of helpen voorkomen dat u het ontwikkelen van osteoporose door het helpen voorkomen van verder verlies van het bot en de voortzetting van het bot weer op te bouwen, als je het elke dag.

Als u vergeet om Alendronic Acid nemen, sla de gemiste dosis dan over en neem de volgende dosis de volgende ochtend. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Houd Alendronic Acid in een koele en droge plaats.


Alendronic Acid ( Fosamax) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Alendronic Acid, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nierziekte heeft; slikken of de spijsvertering; of u een laag calciumgehalte in het bloed;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Alendronic Acid ( Fosamax) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: natriumalendronaattrihydraat.

Kopen Alendronic Acid Online

. .

Alendronic Acid ( Fosamax.html'">