Loading ...    

Bestellen Alerid ( Zyrtec) Zonder ReceptKopen Alerid OnlineBestellen Alerid Online Zonder ReceptenAlerid ( generieke naam: Cetirizine, merknaam: Reactine / Alercet / Alergex / Alerid / Certex-24 / Cetrine / Cetzine / Cezin / Histazine / Riztec / Ryzen / Triz / Virlix / Xero-sed / Zirtin / Zyrzine) is een non- slaperig antihistamine geneesmiddel dat zowel binnen als buiten allergische symptomen, evenals chronische netelroos behandelt.

Alerid is geïndiceerd voor:

Verlichting van symptomen geassocieerd met seizoensgebonden allergische rhinitis te wijten aan allergenen zoals ragweed, gras en boompollen bij volwassenen en kinderen van 2 jaar en ouder. Symptomen effectief behandeld zijn niezen, jeukende, loopneus; en jeukende, rode, waterige ogen.

Verlichting van symptomen geassocieerd met allergische rhinitis te wijten aan allergenen zoals huisstofmijt, huidschilfers van dieren en schimmels bij volwassenen en kinderen van 6 maanden en ouder.

Behandeling van de ongecompliceerde huid verschijnselen van chronische idiopathische urticaria bij volwassenen en kinderen van 6 maanden en ouder. Het vermindert aanzienlijk het aantal, de ernst en de duur van de bijenkasten en vermindert jeuk aanzienlijk.

Alerid is de eerste antihistaminicum goedgekeurd binnen de behandeling van allergieën bij kinderen van 6 maanden en ouder.

Alerid biedt bovenste luchtwegen allergie reliëf, van maximaal 24 uur.


Alerid ( Zyrtec) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Alerid precies zoals voorgeschreven.

Alerid wordt meestal een keer per dag ingenomen met of zonder voedsel.

Gebruik geen Alerid voor bijenkasten die gekneusd of blaren, die een ongewone kleur zijn, of die niet jeuken te behandelen. Bel uw arts als u deze vormen van netelroos.

Als u een dosis van Alerid missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Alerid ( Zyrtec) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Alerid, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of ooit heeft nier-of leverziekte gehad;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Alerid ( Zyrtec) Ingrediënten


Actief bestanddeel: cetirizine hydrochloride.

Kopen Alerid Online

. .

Alerid ( Zyrtec.html'">