Loading ...    

Bestellen Amitryptilyn ( Elavil) Zonder ReceptKopen Amitryptilyn OnlineBestellen Amitryptilyn Online Zonder ReceptenAmitryptilyn ( generieke naam: amitriptyline / amitryptyline; merknamen zijn: Amidon / Amitryn / Tryptanol / Endep / Elatrol / Tryptizol / Trepiline / Laroxyl / Saroten / Triptyl / Amitrip) is een krachtige tricyclische antidepressivum.

Amitryptilyn wordt aanbevolen voor de behandeling van depressie.

Het kan ook worden gebruikt nachtelijke enuresis ( bedplassen) behandelen.

Amitryptilyn wordt ook gebruikt in de ziekte van Bechterew voor pijnbestrijding en in sommige Europese landen is officieel erkend als een preventieve ( profylaxe) bij patiënten met frequente / chronische migraine.

Amitryptilyn werkt door het corrigeren van chemische onbalans in de hersenen en helpt verlichten de symptomen van depressie.

In breed klinisch gebruik Amitryptilyn is gevonden goed verdragen.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Amitryptilyn ( Elavil) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Amitryptilyn precies zoals voorgeschreven.

Amitryptilyn kan worden ingenomen met voedsel of op een lege maag.

De tablet ( s) dienen in hun geheel met een glas water.

Innemen van uw geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag kan je helpen te herinneren om regelmatig te nemen.

Vermijd het eten of het drinken van grapefruitsap tijdens het gebruik Amitryptilyn.

Mis geen enkele dosis. Voor depressie, wordt de behandeling meestal voortgezet gedurende ten minste zes maanden aan potentiële herhaling te voorkomen. Je mag niet meteen beter voelt als de meeste antidepressiva nemen tijd om te werken. Stop niet met Amitryptilyn, zelfs als u zich beter begint te voelen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen. Zorg ervoor dat u niet zonder tabletten lopen.

Als u een dosis van Amitryptilyn missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Amitryptilyn bij kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen. Vermijd blootstelling aan hitte, licht en vocht.


Amitryptilyn ( Elavil) Voorzorgsmaatregelen


Voordat je het, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor amitriptyline of andere geneesmiddelen;

u een ander geneesmiddel tegen depressie heet een monoamine oxidase remmer ( MAO-remmers) gebruikt of het nemen van een MAO-remmer in de laatste 14 dagen;

u onlangs een hartaanval;

u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.


Amitryptilyn ( Elavil) Ingrediënten


Actief bestanddeel: amitriptylinehydrochloride.

Kopen Amitryptilyn Online

. .

Amitryptilyn ( Elavil.html'">