Loading ...    

Bestellen Aricept Zonder ReceptKopen Aricept OnlineBestellen Aricept Online Zonder ReceptenAricept ( generieke naam: Donepezil) is een centraal werkende reversibele acetylcholinesteraseremmer.

Aricept is geïndiceerd voor de behandeling van milde, matige en ernstige ziekte van Alzheimer, ook wel dementie van het Alzheimer-type.

Aricept is de # 1 voorgeschreven medicatie Alzheimer en de enige behandeling effectief voor alle stadia van de ziekte van Alzheimer bewezen.

Studies toonden aan dat Aricept vertraagt ​​de progressie van de symptomen van Alzheimer:

Het verbetert cognitie, die op geheugen kunnen omvatten.

Het vertraagt ​​het verlies van de algemene functie, die effecten hebben op alledaagse taken kunnen omvatten.

Aricept ook geholpen meest met dingen als:

De telefoon gebruiken

Postbehandeling

Doen van huishoudelijke taken

Aankleden

Het eten van maaltijden

Het beheren van geld zonder hulp

Aricept verbetert de functie van zenuwcellen in de hersenen. Het werkt door het voorkomen van de afbraak van een chemische stof genaamd acetylcholine. Mensen met dementie hebben meestal lagere niveaus van deze stof, die belangrijk is voor de processen van het geheugen, het denken en redeneren.

Aricept is niet verslavend.


Aricept Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Aricept precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke startdosering voor Aricept is een tablet van 5 mg per dag. Na 1 maand, zal uw arts uw reactie te beoordelen en kan uw dosis per dag te verhogen tot een 10 mg tablet. Echter, afhankelijk van uw toestand en hoe u reageert op het geneesmiddel, kan uw arts u vragen om een ​​andere dosis in te nemen.

Neem Aricept via de mond in de avond vlak voor het bed, tenzij uw arts u anders adviseert. Aricept kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Slik de tabletten in hun geheel met een vol glas water.

Neem Aricept op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Het kan tot enkele maanden te beginnen met het zien van de voordelen van Aricept. Sommige mensen kunnen een verbetering van de symptomen gedurende enkele maanden, en dan beginnen aan een daling te zien. Dit is normaal. Het betekent dat Aricept werkt, maar de ziekte blijft vooruitgang.

Blijf Aricept nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u vergeet om Aricept nemen, neem dan een tablet de volgende dag op het gebruikelijke tijdstip, ga dan verder als normaal. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die u gemist. Als u vergeet om het voor meer dan 1 week, bel dan met uw arts voordat u een meer.

Houd Aricept bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Aricept Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Aricept, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je hebt maagzweer, chronische bronchitis of longemfyseem;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Aricept Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: donepezil.

Kopen Aricept Online

. .

Aricept.html'">