Loading ...    

Bestellen Armix ( Coversyl) Zonder ReceptKopen Armix OnlineBestellen Armix Online Zonder ReceptenArmix ( generieke naam: Perindopril; merknamen: Aceon / Acertil / Armix / Coverene / Coverex / Coversum / Prestarium / Prexanil / Prexum / Procaptan) is een langwerkende angiotensin converting enzyme ( ACE)-remmer.

Armix is geïndiceerd voor de behandeling van:

Hoge bloeddruk ( hypertensie)

Hartfalen

Coronaire hartziekte

Bij patiënten met coronaire hartziekte, is Armix is aangetoond dat een aantal van de risico's, waaronder hartaanvallen te verminderen.

Armix kan alleen of in combinatie worden ingenomen met thiazidediuretica die helpen het lichaam ontdoen van overtollig water.

Armix werkt door het voorkomen van een chemische stof in het bloed, angiotensine I, van het omzetten in een meer krachtige vorm die zout en het vasthouden van water in het lichaam verhoogt. Armix verbetert ook de bloedstroom door de bloedsomloop.


Armix ( Coversyl) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Armix precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering is 2 mg, 4 mg of 8 mg eenmaal daags voor hoge bloeddruk en voor mensen met coronaire hartziekte of 2 mg eenmaal daags 8 mg voor hartfalen. De dosis van Armix u elke dag nodig heeft zal worden vastgesteld en aangepast door uw arts.

Slik uw tablet ( s) met een glas water, bij voorkeur 's morgens voor de maaltijd.

U moet Armix regelmatig voor het effectief te zijn. Aangezien bloeddruk geleidelijk daalt, kan het enkele weken duren voordat u het volledige voordeel van het geneesmiddel. Blijven innemen van de tabletten zolang uw arts u.

Als u vergeet een dosis in te nemen, neem dan zo snel als je eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Heeft twee doses op dezelfde dag innemen om make-up.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Armix ( Coversyl) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Armix, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nierproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Armix ( Coversyl) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: perindopril.

Kopen Armix Online

. .

Armix ( Coversyl.html'">