Loading ...    

Bestellen Asa ( Bayer ASA Aspirin) Zonder ReceptKopen Asa OnlineBestellen Asa Online Zonder ReceptenBayer Aspirine ( generieke naam: acetylsalicylzuur, ASA) is een salicylaat geneesmiddel, vaak gebruikt als analgeticum lichte pijn en pijn te verlichten, als een koortswerend om koorts te verlagen, en een anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Al meer dan 100 jaar Aspirine gediend als een van de meest effectieve anti-inflammatoire, koorts-fighting, pijnstillende medicijnen op de markt. Aspirine is een van de meest uitgebreid bestudeerde drugs in de geschiedenis met een 100-jaar track record van veiligheid en werkzaamheid.

Aspirine is effectief in een veelheid aan toepassingen, als het actieve bestanddeel in aspirine, acetylsalicylzuur werkt door het remmen verschillende chemische processen in het lichaam, waaronder de natuurlijke fysiologische processen waardoor pijn en ontsteking.

Aspirine is goedgekeurd voor een breed scala van toepassingen, waaronder:

Het verlichten van pijn en ontsteking.

Het verminderen van het risico op overlijden ten gevolge van een hartaanval indien genomen zodra een hartaanval wordt vermoed. Aspirine genomen tijdens een vermoedelijke hartaanval kan ook de schadelijke effecten van de hartaanval te verminderen.

Preventie van hartaanvallen bij mensen die ofwel een eerdere hartaanval of die hebben geleden onder lijdt aan instabiele angina pectoris. Aspirine kan eerste hartaanval en beroerte te voorkomen bij mensen met angina pectoris.

De FDA adviseert regelmatig gebruik van aspirine tot een beroerte bij mensen die een transient ischemic attack ( TIA of mini-beroerte) hebben geleden te voorkomen. Aspirine helpt ook een tweede of terugkerende beroerte te voorkomen en, net als bij hartaanvallen, vermindert de schadelijke gevolgen van een beroerte die optreedt. Aspirine helpt voorkomen dat de aggregatie van bloedplaatjes of bloedstolling.


Asa ( Bayer ASA Aspirin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Aspirine precies zoals voorgeschreven.

Neem Aspirine via de mond met of zonder voedsel. Het beste is om aspirine te nemen met een vol glas water te slikken gemak en absorptie van Aspirine vergemakkelijken.

Ga niet liggen gedurende 30 minuten na het innemen van aspirine.

Als u een dosis van Aspirine missen en u neemt het regelmatig, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Aspirine bij kamertemperatuur weg van overtollige warmte en vocht.


Asa ( Bayer ASA Aspirin) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Aspirine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je moet zweren, bloedarmoede, bloeden problemen, of nier-of leverziekte;

u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Asa ( Bayer ASA Aspirin) Ingrediënten


Actief bestanddeel: acetylsalicylzuur.

Kopen Asa Online

. .

Asa ( Bayer ASA Aspirin.html'">