Loading ...    

Bestellen Astropan ( Protonix) Zonder ReceptKopen Astropan OnlineBestellen Astropan Online Zonder ReceptenAstropan ( generieke naam: pantoprazol; merknamen zijn: Pantosec / Pantopan / Protium / Pantozol / Pantor / Pantoloc / Astropan / Controloc / Pantecta / Inipomp / Ulcepraz) is een vorm van geneeskunde riep een protonpompremmer, of PPI, die zorgt voor het behoud een lager niveau van zuur in de maag.

Astropan wordt gebruikt voor de behandeling en genezing van handhaven erosieve zure reflux, ook bekend als erosieve GERD ( onderbrekingen in het slijmvlies van de slokdarm), en verlicht geassocieerde verschijnselen waaronder frequente en hardnekkige maagzuur en maag zuur backup.

Astropan helpt nachtzuur en andere symptomen geassocieerd met erosieve GERD controleren.

De meeste patiënten genezen binnen 8 weken van de behandeling. Mogelijk schrijven artsen Astropan dan 8 weken om genezing te behouden of om een ​​herhaling van uw klachten te voorkomen.


Astropan ( Protonix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Astropan precies zoals voorgeschreven.

Het is meestal een of twee keer per dag ingenomen met of zonder voedsel. Slik de tabletten in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze.

Blijf Astropan te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Astropan zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Astropan vergeten, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis om zo een vergeten dosis.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Astropan ( Protonix) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Astropan, indien:

u allergisch bent voor Astropan of andere medicijnen zijn;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Astropan ( Protonix) Ingrediënten


Actief bestanddeel: pantoprazol.

Kopen Astropan Online

. .

Astropan ( Protonix.html'">