Loading ...    

Bestellen Azidothymidine ( Retrovir) Zonder ReceptKopen Azidothymidine OnlineBestellen Azidothymidine Online Zonder ReceptenAzidothymidine ( generieke naam: zidovudine / azidothymidine; merknamen zijn: Zidovir / Retrovis) is een antiviraal middel, dat zeer actief tegen retrovirussen zoals het Human Immunodeficiency Virus ( HIV).

Azidothymidine wordt gebruikt, in combinatie met andere antiretrovirale middelen, voor de lange termijn behandeling van HIV-geïnfecteerde volwassenen en kinderen.

Azidothymidine vertraagt ​​de progressie van humaan immunodeficiëntie virus ( HIV), wat kan leiden tot Acquired Immune Deficiency Syndrome ( AIDS) en andere verwante ziekten, zoals AIDS-gerelateerde complex ( ARC).

Het blokkeert de reproductie van het HIV-virus. Op deze manier stopt voortdurende schade aan het immuunsysteem van het lichaam, die infecties bestrijdt.

Azidothymidine wordt ook gegeven tijdens de zwangerschap te voorkomen dat een hiv-geïnfecteerde vrouw uit het passeren van het virus aan haar baby.

Azidothymidine is niet verslavend.


Azidothymidine ( Retrovir) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Azidothymidine precies zoals voorgeschreven.

Azidothymidine kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem Azidothymidine met een vol glas water.

Het is belangrijk om Azidothymidine regelmatig gebruiken om het meest profiteren. Haal uw recept voordat u de eerste medicijnen volledig.

Heeft uw doses of medicatie schema niet veranderen zonder advies van uw arts.

Als u vergeet een dosis Azidothymidine te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt, ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis Azidothymidine capsules of orale oplossing, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Houd Azidothymidine capsules bij kamertemperatuur, weg van direct licht en vocht.


Azidothymidine ( Retrovir) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Azidothymidine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Azidothymidine of andere geneesmiddelen;

u een nier-of leverziekte, een voorgeschiedenis van pancreatitis, of verminderde activiteit van uw beenmerg;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Azidothymidine ( Retrovir) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: zidovudine.

Kopen Azidothymidine Online

. .

Azidothymidine ( Retrovir.html'">