Loading ...    

Bestellen Brimonidine ( Alphagan) Zonder ReceptKopen Brimonidine OnlineBestellen Brimonidine Online Zonder ReceptenBrimonidine ( generieke naam: Brimonidine) is een oog medicatie.

Brimonidine is geïndiceerd voor het verlagen van de intra-oculaire druk ( IOP) bij patiënten met open-hoek glaucoom of oculaire hypertensie ( hoge bloeddruk).

Het verlagen van IOP is het enige behandelen risicofactor glaucomateus gezichtsverlies voorkomen.

Brimonidine een alfa-3 adrenergische agonist. Het werkt door het verlagen van de vloeistofdruk in de oogbol en de toenemende vocht drainage van de oogbol. Brimonidine vermindert de hoeveelheid vloeistof in het oog, waardoor de druk in het oog afneemt.


Brimonidine ( Alphagan) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Brimonidine precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering van oogdruppels is een druppel in het oog ( s) om de twaalf uur. Als u meer dan een oogdruppel product, wacht 5 tot 10 minuten voordat u het tweede product, zodat de eerste oogdruppels niet door wordt uitgewassen, of interactie met de tweede.

Om Brimonidine in het oog gebruikt, eerste, was uw handen. Houd uw hoofd achterover. Met behulp van je wijsvinger en trek het onderste ooglid weg van het oog naar een zakje te vormen. Laat de geneeskunde in het zakje en zachtjes sluit je ogen. Meteen daarna uw vinger om druk uit te oefenen op de binnenhoek van het oog gedurende 1 tot 2 minuten. Niet knipperen. Verwijder overtollig geneeskunde rond je ogen met een schone, droge tissue, zorg dat u uw ogen niet aan te raken. Was uw handen om een ​​geneesmiddel dat kan worden op ze te verwijderen.

Gebruik Brimonidine oogdruppels elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert. Het gebruik van uw oogdruppels op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect op uw oogdruk hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer u gebruik maken van de oogdruppels.

Blijven gebruiken Brimonidine oogdruppels voor zo lang als uw arts dat voorschrijft.

Wees voorzichtig de druppelaar niet aanraakt tegen uw oog, ooglid of iets anders om te voorkomen dat besmetting van de oogdruppels. Houd de container goed gesloten.

Als u vergeet om Brimonidine gebruiken, gebruik de druppels zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het gebruik / het nemen van hen zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over. Neem geen dubbele dosis om make-up voor de dosis die je gemist.

Houd uw oogdruppels bij kamertemperatuur. Gebruik de oogdruppels niet bevriezen. Heeft de top / deksel niet weg van de fles voor langere tijd om te voorkomen dat besmetting van de oogdruppels.


Brimonidine ( Alphagan) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Brimonidine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u monoamine oxidase antidepressieve medicatie;

u een ernstige hart-, lever-of nierziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Brimonidine ( Alphagan) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: brimonidinetartraat.

Kopen Brimonidine Online

. .

Brimonidine ( Alphagan.html'">