Loading ...    

Bestellen Bromocriptine ( Parlodel) Zonder ReceptKopen Bromocriptine OnlineBestellen Bromocriptine Online Zonder ReceptenBromocriptine ( generieke naam: bromocriptine; merknamen behoren: Proctinal) is een dopamine-agonist.

Bromocriptine wordt gebruikt voor de behandeling van:

Ziekte van Parkinson

Aandoeningen als gevolg van hoge prolactine niveaus ( bijv., overmatige of abnormale productie van moedermelk en bepaalde menstruatie-en vruchtbaarheidsproblemen)

Acromegalie

Bromocriptine werkt door de afgifte van prolactine blokkeert de hypofyse en het verlagen groeihormoon niveaus ( bij patiënten met acromegalie). Bij de ziekte van Parkinson, Bromocriptine werkt door het stimuleren dopaminereceptoren in bepaalde delen van de hersenen.


Bromocriptine ( Parlodel) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Bromocriptine precies zoals voorgeschreven.

Bromocriptine wordt meestal een of twee keer per dag ingenomen. Ook kan meerdere keren per dag worden ingenomen bepaalde aandoeningen.

Probeer te Bromocriptine te nemen op dezelfde tijden van de dag om te voorkomen dat het missen van enkele dosis. Slik uw dosis met een klein glas water bij een maaltijd.

Stop niet met Bromocriptine plotseling zonder te praten met uw arts.

Als u vergeet Bromocriptine te nemen en neem je het meerdere keren per dag, neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert en neem alle resterende doses voor die dag op gelijkmatig intervallen. Echter, als je nog een gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Houd Bromocriptine in een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Bromocriptine ( Parlodel) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Bromocriptine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je nier, hart of lever-en vaatziekten, angina pectoris ( pijn op de borst), of psychische aandoening;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Bromocriptine ( Parlodel) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: bromocriptine.

Kopen Bromocriptine Online

. .

Bromocriptine ( Parlodel.html'">