Loading ...    

Bestellen Cardura Zonder ReceptKopen Cardura OnlineBestellen Cardura Online Zonder ReceptenCardura ( generieke naam: Doxazosine; merknamen: Carduran / Cascor / Doxadura / Doxacard) is een alfa-blokker gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk en het behandelen van tekenen en symptomen van benigne prostaathyperplasie ( BPH).

In hoge bloeddruk werkt Cardura door het ontspannen van de spieren in de bloedvaten. Hierdoor kan het bloed en zuurstof gemakkelijker circuleren rond het lichaam, het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van de druk op het hart.

In BPH, Cardura werkt door het ontspannen van de spieren rond de urinebuis ( de buis die de urine afvoeren van de blaas), die urine-symptomen verbetert. Cardura verlicht de symptomen, zoals een zwakke stroom, dribbelen, onvolledige lediging van de blaas, vaak moeten plassen, en het branden tijdens het urineren.


Cardura Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Cardura precies zoals voorgeschreven.

Cardura tablet wordt meestal genomen met of zonder voedsel een keer per dag in de ochtend of in de avond.

Het kan een paar weken duren voordat u zich het volledige voordeel van Cardura. Stop niet met Cardura zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Cardura missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Cardura bij kamertemperatuur en weg van overtollige warmte en vocht.


Cardura Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Cardura, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je lever of hart-en vaatziekten;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Cardura Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: doxazosinemesilaat.

Kopen Cardura Online

. .

Cardura.html'">