Loading ...    

Bestellen Carduran ( Cardura) Zonder ReceptKopen Carduran OnlineBestellen Carduran Online Zonder ReceptenCarduran ( generieke naam: Doxazosine; merknamen: Cardurann / Cascor / Doxadura / Doxacard) is een alfa-blokker gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk en het behandelen van tekenen en symptomen van benigne prostaathyperplasie ( BPH).

In hoge bloeddruk werkt Carduran door het ontspannen van de spieren in de bloedvaten. Hierdoor kan het bloed en zuurstof gemakkelijker circuleren rond het lichaam, het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van de druk op het hart.

In BPH, Carduran werkt door het ontspannen van de spieren rond de urinebuis ( de buis die de urine afvoeren van de blaas), die urine-symptomen verbetert. Carduran verlicht de symptomen, zoals een zwakke stroom, dribbelen, onvolledige lediging van de blaas, vaak moeten plassen, en het branden tijdens het urineren.


Carduran ( Cardura) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Carduran precies zoals voorgeschreven.

Carduran tablet wordt meestal genomen met of zonder voedsel een keer per dag in de ochtend of in de avond.

Het kan een paar weken duren voordat u zich het volledige voordeel van Carduran. Stop niet met Carduran zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Carduran missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Carduran bij kamertemperatuur en weg van overtollige warmte en vocht.


Carduran ( Cardura) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Carduran, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je lever of hart-en vaatziekten;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Carduran ( Cardura) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: doxazosinemesilaat.

Kopen Carduran Online

. .

Carduran ( Cardura.html'">