Loading ...    

Bestellen Care-O-Pet Zonder ReceptKopen Care-O-Pet OnlineBestellen Care-O-Pet Online Zonder ReceptenCare-O-Pet ( generieke naam: carprofen; merknamen zijn: Rimadyl / Carodyl) is een niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID) gebruikt bij honden voor ontstekingen en pijn.

Elke Care-O-Pet verpakking bevat 60 tabletten.

Care-O-Pet kauwtabletten-lever-smaak, waardoor ze zeer gemakkelijk toe te dienen als de meeste honden zoals de smaak en vrij accepteren de tabletten maakt.

Het geneesmiddel is goedgekeurd voor de verlichting van pijn en ontsteking geassocieerd met artrose en voor postoperatieve pijn geassocieerd met weke delen en orthopedische chirurgie bij honden.


Care-O-Pet Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw dierenarts. Gebruik Care-O-Pet precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke aanbevolen dosering van Care-O-Pet is 2 mg / kg ( 4,4 mg / kg) lichaamsgewicht eenmaal daags. Voor de controle van postoperatieve pijn, moet de tablet ongeveer 2 uur worden gegeven voordat de procedure.

De kauwtabletten kunnen worden gevoed door de hand of op levensmiddelen. Zorg ervoor dat de hond verbruikt de volledige dosis.


Care-O-Pet Voorzorgsmaatregelen


Gebruik dit geneesmiddel niet gebruiken bij honden met bloeden stoornissen, bij honden jonger dan 6 weken of bij drachtige en zogende honden.


Care-O-Pet Ingrediënten


Actieve bestanddelen: carprofen.

Kopen Care-O-Pet Online

. .

Care-O-Pet.html'">