Loading ...    

Bestellen Carodyl ( Care-O-Pet) Zonder ReceptKopen Carodyl OnlineBestellen Carodyl Online Zonder ReceptenCarodyl ( generieke naam: carprofen; merknamen zijn: Rimadyl / Carodyl) is een niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID) gebruikt bij honden voor ontstekingen en pijn.

Elke Carodyl verpakking bevat 60 tabletten.

Carodyl kauwtabletten-lever-smaak, waardoor ze zeer gemakkelijk toe te dienen als de meeste honden zoals de smaak en vrij accepteren de tabletten maakt.

Het geneesmiddel is goedgekeurd voor de verlichting van pijn en ontsteking geassocieerd met artrose en voor postoperatieve pijn geassocieerd met weke delen en orthopedische chirurgie bij honden.


Carodyl ( Care-O-Pet) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw dierenarts. Gebruik Carodyl precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke aanbevolen dosering van Carodyl is 2 mg / kg ( 4,4 mg / kg) lichaamsgewicht eenmaal daags. Voor de controle van postoperatieve pijn, moet de tablet ongeveer 2 uur worden gegeven voordat de procedure.

De kauwtabletten kunnen worden gevoed door de hand of op levensmiddelen. Zorg ervoor dat de hond verbruikt de volledige dosis.


Carodyl ( Care-O-Pet) Voorzorgsmaatregelen


Gebruik dit geneesmiddel niet gebruiken bij honden met bloeden stoornissen, bij honden jonger dan 6 weken of bij drachtige en zogende honden.


Carodyl ( Care-O-Pet) Ingrediënten


Actieve bestanddelen: carprofen.

Kopen Carodyl Online

. .

Carodyl ( Care-O-Pet.html'">