Loading ...    

Bestellen Cefachlor ( Cefaclor) Zonder ReceptKopen Cefachlor OnlineBestellen Cefachlor Online Zonder ReceptenCefachlor ( merknamen: Raniclor / Ceclor / Distaclor / Keflor) is een breed-spectrum antibioticum gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën.

Cefachlor is geïndiceerd voor de behandeling van de volgende infecties als deze worden veroorzaakt door gevoelige stammen van de aangewezen micro-organismen:

Lagere luchtweginfecties, zoals longontsteking, acute bronchitis en acute exacerbaties van chronische bronchitis.

Bovenste luchtweginfecties, inclusief faryngitis en tonsillitis.

Otitis media.

Huid en weke delen infecties.

Urineweginfecties, waaronder pyelonefritis en cystitis.

Cefachlor is effectief gebleken bij zowel acute als chronische urinewegen besmettelijk; sinusitis; gonokokken urethritis.

Cefachlor is een tweede-generatie cefalosporine antibioticum. Het doodt gevoelige bacteriën door te interfereren met de vorming van de celwand van de bacterie, terwijl het groeit. Dit verzwakt de celwand en het breekt, resulterend in de dood van de bacteriën.


Cefachlor ( Cefaclor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Cefachlor precies zoals voorgeschreven.

Cefachlor kan worden ingenomen met of zonder voedsel. De capsules en tabletten moeten heel worden doorgeslikt en genomen met een vol glas water. Slik de langwerkende tabletten in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze.

Om duidelijk uw infectie, blijven gebruiken Cefachlor voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen.

Cefachlor werkt het beste als het wordt genomen op hetzelfde moment ( en) per dag.

Als u een dosis van Cefachlor missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Cefachlor op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Cefachlor ( Cefaclor) Voorzorgsmaatregelen


Vermijd het gebruik van antacida binnen 1 uur vóór of na het nemen van cefaclor. Antacida kan het moeilijker maken voor je lichaam om cefaclor absorberen.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt als:

u allergisch bent voor elke vorm van medicatie;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Cefachlor wordt verondersteld veilig of waarschijnlijk geen effect op de rijvaardigheid of het gebruik van machines te zijn.


Cefachlor ( Cefaclor) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: cefaclor.

Kopen Cefachlor Online

. .

Cefachlor ( Cefaclor.html'">